ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Δεν θα ξεριζώσουν τα αμπέλια τους 15/7/09


Αθήνα 15.7.2009, 21:54
Με απόφαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνου Κιλτίδη εξαιρούνται από το πρόγραμμα εκρίζωσης αμπελουργικών εκτάσεων νησιωτικές περιοχές που είναι ενταγμένες στο Δίκτυο Natura 2000 ή που εμπίπτουν στο Άρθρο 104 παρ. 6 του Καν (ΕΚ) 479/08.

Ειδικότερα από το πρόγραμμα εκρίζωσης των αμπελουργικών εκτάσεων εξαιρούνται το Χαρακάκι - Δ.Δ Έμπωνα, η Ευταβήματη - Δ.Δ. Αγ. Ισίδωρας στη νήσο της Ρόδου, περιοχές που είναι ενταγμένες στο Δίκτυο Natura 2000, καθώς και τα νησιά του Αιγαίου Θήρα - Θηρασιά, Πάρος και Αντίπαρος που εμπίπτουν στο άρθρο 104 παρ. 6 του Καν. (ΕΚ) 479/08.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η απόφαση ικανοποιεί σχετικό αίτημα εκπροσώπων της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και συνεταιριστικών φορέων της περιοχής και εξυπηρετεί ταυτόχρονα τη διατήρηση και προστασία της καλλιέργειας αμπέλου που παρουσιάζει ιδιαίτερα γνωρίσματα στις συγκεκριμένες γεωγραφικές ζώνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved