ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Για μη απόδοση ΦΠΑ ελέγχονται χιλιάδες επιχειρήσεις 22/7/09


Αθήνα 22.7.2009, 18:54
Σε διασταυρώσεις φορολογικών δεδομένων σχετικά με την απόδοση του ΦΠΑ προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Από τις διασταυρώσεις προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:

- 6.626 ενεργές επιχειρήσεις, οι οποίες τηρούν βιβλία Γ' κατηγορίας ΚΒΣ και υπέβαλαν εκκαθαριστική δήλωση ΦΠΑ χρήσης 2007 ή έχουν πραγματοποιήσει έναρξη επιτηδεύματος το 2008, δεν έχουν υποβάλει όλες τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ 2ου, 3ου και 4ου μήνα του 2009.

- 55.639 ενεργές επιχειρήσεις, οι οποίες τηρούν βιβλία Α' ή Β' κατηγορίας ΚΒΣ και υπέβαλαν εκκαθαριστική δήλωση ΦΠΑ χρήσης 2007 ή έχουν πραγματοποιήσει έναρξη επιτηδεύματος το 2008, δεν έχουν υποβάλει την περιοδική δήλωση ΦΠΑ 1ου τριμήνου του 2009.

Οι καταστάσεις με τα παραπάνω αποτελέσματα διασταυρώσεων αποστέλλονται στις αρμόδιες ΔΟΥ για έλεγχο των δηλωθέντων στοιχείων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved