ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Επιστολή: Χρυσοπληρώνει την Eurobank και το δάνειο αυξάνεται! 28/8/09


Αθήνα 28.8.2009, 19:53
Επί πέντε χρόνια πληρώνει μηνιαίους λογαριασμούς για ένα δάνειο ύψους 5.000 ευρώ που πήρε το 2004 από την τράπεζα Εurobank και το ποσό του δανείου αντί να μειώνεται αυξάνεται (τα στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας).

"Αγαπητή Proslipsis,
η περίπτωσή μου είναι μία από τις χιλιάδες που αποδεικνύει τον άγριο εκμεταλλευτισμό των Τραπεζών. Την παραθέτω με την ελπίδα ότι θα ωθήσει μερικούς συμπολίτες μας να το σκεφτούν καλύτερα πριν περάσουν την πόρτα κάποιας τράπεζας για να ζητήσουν δάνειο.

Το 2004 πήρα από την Τράπεζα Eurobank και από το πρόγραμμα «Ανοικτή Γραμμή» ένα δάνειο 5.000 ευρώ για να ξεκινήσω μια επιχείρηση. Έκτοτε και μέχρι σήμερα πληρώνω (μερικές φορές με καθυστέρηση, είναι η αλήθεια) τις μηνιαίες δόσεις μου αλλά το ποσό του δανείου αντί να μειώνεται αυξάνεται. Στις εκκλήσεις μου για κάποιο διακανονισμό, η Τράπεζα είναι ανένδοτη. Έτσι, έπειτα από πέντε χρόνια κι ενώ ουσιαστικά με αυτά που έχω πληρώσει έχω εξοφλήσει το δάνειο, το ποσό του έχει φτάσει σήμερα στα 5.300 ευρώ.

Κατά τα άλλα, η εν λόγω Τράπεζα χορηγεί υποτροφίες προς αριστεύσαντες μαθητές, στο πλαίσιο της λεγόμενης "Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης"...".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved