ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Σεμινάριο για τα προγράμματα ενίσχυσης μικρών επιχειρήσεων - επιστημόνων 2/9/09


Αθήνα 2.9.2009, 17:05
Σεμινάριο για την ενημέρωση των στελεχών των 25 Τραπεζών, οι οποίες συμμετέχουν, μετά από ανοικτή διαγωνιστική διαδικασία, ως Ενδιάμεσοι Φορείς Διαχείρισης στα Προγράμματα Ενίσχυσης Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων και Επιστημόνων - Ελευθέρων Επαγγελματιών του ΕΣΠΑ, διοργάνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Αθανάσιος Μπούρας τόνισε ότι "οι δράσεις του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων, με ύψος δημόσιας δαπάνης 1,05 δισ. ευρώ, καθώς και για την ενίσχυση των Επιστημόνων - Ελευθέρων Επαγγελματιών, με ύψος δημόσιας δαπάνης 250 εκατ. ευρώ, αποτελούν δύο από τα "εργαλεία" του υπουργείου για την αντιμετώπιση της κρίσης".

Τις οκτώ θεματικές ενότητες του εκπαιδευτικού σεμιναρίου παρακολούθησαν 200 υψηλόβαθμα στελέχη των Τραπεζών - Ενδιάμεσων Φορέων Διαχείρισης. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η αναλυτική ενημέρωση των αρμόδιων στελεχών των Τραπεζών σχετικά με τις διαδικασίες και τις λεπτομέρειες των δύο προγραμμάτων, προκειμένου να είναι επιτυχής η υλοποίηση των δράσεων προς όφελος των επιχειρήσεων και των επιστημόνων - ελευθέρων επαγγελματιών. Υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου παρουσίασαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε προγράμματος και απάντησαν στις ερωτήσεις που τέθηκαν μετά από κάθε θεματική ενότητα.

Ο κ. Μπούρας συνέστησε στις Τράπεζες - Ενδιάμεσους Φορείς Διαχείρισης να βοηθήσουν τις δοκιμαζόμενες από την οικονομική κρίση μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να εξασφαλίσουν την άψογη αξιολόγηση των υποβαλλόμενων επενδυτικών σχεδίων και να διευκολύνουν την ταχεία χρηματοδότηση των δικαιούχων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved