ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ξεκινάει σήμερα στη Λαμία η 1η πανελλήνια έκθεση αγροτικών προϊόντων 23/9/09


Aθήνα 23.9.2009, 07:01
Με τη συμμετοχή 176 εκθετών και σημαντική παρουσία εταιρειών που αντιπροσωπεύουν γεωργικούς ελκυστήρες, ανοίγει σήμερα τις πύλες της στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας η 1η Πανελλήνια ‘Εκθεση Αγροτικών Προϊόντων Agrotech, που διοργανώνουν από κοινού η Helexro και η ΠΕΛ (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας), στο πλαίσιο της σχετικής συμφωνίας συνεργασίας των δύο φορέων υπό τον διακριτικό τίτλο Helexrel.

Την επίσημη έναρξη της λειτουργίας της 1ης Agrotech θα κηρύξει σήμερα το απόγευμα, στις 6.30 μ.μ., ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Παντελής Σκλιάς.

"Γέννημα Θρέμμα... Αγροτική", όπως επισημαίνει το σλόγκαν της, η Agrotech ως στόχο έχει να προβάλει τα προϊόντα της ελληνικής και της παγκόσμιας παραγωγής και να ενημερώσει για τις εξελίξεις στην τεχνολογία, αλλά και να γίνει σημείο εμπορικών επαφών, τόσο για τους εξειδικευμένους εμπορικούς επισκέπτες, όσο και για το ευρύ κοινό. Το «παρών» θα δώσουν οι κορυφαίοι του κλάδου, παρουσιάζοντας τη νέα δυναμική πλευρά της ελληνικής παραγωγής, συνδεδεμένη µε την τεχνολογία και τα σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμούς, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην τοπική και πανελλήνια αγορά.

Χώρες προέλευσης των ξένων εκθετών, μέσω Ελλήνων αντιπροσώπων, είναι οι Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Κορέα, Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Σερβία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία.

Επίσης, συμμετέχει μεγάλος αριθμός συνδέσμων, οργανισμών, φορέων, υπηρεσιών: Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδας, Σύνδεσμος Εισαγωγέων - Αντιπροσώπων Μηχανημάτων, Ομοσπονδία Ενώσεων Βιοκαλλιεργητών Ελλάδας, Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων Α-CERT, Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Α. Φθιώτιδας, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας, Αναπτυξιακή Φθιώτιδας ΑΕ.

Οι εργασίες της 1ης Agrotech πλαισιώνονται και από Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων, όπως το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άροσης, η Παρουσίαση της εξέλιξης της τεχνολογίας στην Άροση «Από το Χθες στο Αύριο» (με άλογο, τρακτέρ της δεκαετίας του ’60 και σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα) και η ανάδειξη του καλύτερου τρακτέρ, από τους επισκέπτες της Έκθεσης με ψηφοφορία.

Τα εκθέματα της Έκθεσης είναι: Γεωργικοί ελκυστήρες, γεωργικά μηχανήματα, κτηνοτροφικοί εξοπλισμοί, αρδευτικά συστήματα, θερμοκήπια, αντλητικά συγκροτήματα, μηχανήματα επεξεργασίας - συντήρησης - φόρτωσης και συσκευασίας, ελαιουργικά μηχανήματα, κηπευτικά μηχανήματα, δασικός εξοπλισμός, βοηθητικός εξοπλισμός, γεωργικά φάρμακα, λιπάσματα, σπόροι - υβρίδια - φυτώρια, εργαστήρια δοκιμών - αναλύσεων - μετρήσεων, μελισσοκομικά εργαλεία, ανταλλακτικά - εξαρτήματα, ελαστικά, λιπαντικά, υπηρεσίες.

Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης είναι: Τετάρτη (23/9), Πέμπτη (24/9), Παρασκευή (25/9) από 17:00 μ.μ. έως 22:00 μ.μ. και το Σάββατο (26/9) & Κυριακή (27/9) από 10:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved