ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 



 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνάντηση νέων ευρωπαίων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη 30/9/09


Αθήνα 30.9.2009, 13:05
Τη διοργάνωση της 2ης Γενικής Συνέλευσης για το έτος 2010 της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών YES στη Θεσσαλονίκη, από 24 - 26 Ιουνίου 2010, εξασφάλισε η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ) κατά τη διάρκεια των εργασιών της 3ης Γενικής Συνέλευσης του YES για το 2009, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Στόχος της ΟΕΣΥΝΕ είναι η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της κεντρικής Μακεδονίας ως πύλης της Ευρωπαϊκής Νεανικής Επιχειρηματικότητας για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Στη Γενική Συνέλευση του YES στη Θεσσαλονίκη θα πάρουν μέρος νέοι επιχειρηματίες από τις 17 χώρες - μέλη του αλλά και από χώρες των Βαλκανίων, όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία, η FYROM και η Ρουμανία, δίνοντας τη δυνατότητα άμεσης δημιουργίας επιχειρηματικών συνεργασιών από τις αναπτυγμένες χώρες της Ευρώπης προς τις αναπτυσσόμενες των Βαλκανίων.
 
Η ΟΕΣΥΝΕ συμμετέχει σταθερά στις κορυφαίες διεθνείς οικονομικές συναντήσεις, με σκοπό να δώσει στους νέους επιχειρηματίες της Ελλάδας τη δυνατότητα ενίσχυσης της επιρροής τους στο παγκόσμιο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. 
 
Στο πλαίσιο αυτό η Ομοσπονδία δίνει το "παρών" σταθερά, εδώ και οκτώ χρόνια στις συναντήσεις που πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Νέων Επιχειρηματιών (YES) κάθε χρόνο. Φέτος πήρε μέρος στις συναντήσεις στο Μιλάνο, στη Μαδρίτη και στην Κωνσταντινούπολη, ενώ στις 19 - 21 Νοεμβρίου 2009 θα παραστεί στη συνάντηση των Βρυξελλών.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ.: 210-6401690, φαξ: 210-6470012, e-mail: press@esyne.gr http://www.esyne.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved