ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Tα Βραβεία "Fund Managers" στο Μoney Show 17/12/09
 


Αθήνα 17.12.2009, 19:34
Την καθιέρωση της βράβευσης των καλύτερων σε απόδοση διαχειριστών αμοιβαίων κεφαλαίων αποφάσισαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Μεριδιούχων Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Ομολόγων (ΠΕΜΑΚΟ), με την οργανωτική υποστήριξη των Money Show Conferences και της Global Group.

Φέτος η απονομή των βραβείων Fund Managers’ Awards θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Συνέδριο του Money Show, στις 19 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 20:45 στη μεγάλη αίθουσα «Τερψιχόρη» του Ξενοδοχείου Hilton.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό η Πρόεδρος της ΠΕΜΑΚΟ κ. Αικατερίνη Κατσαμπέ, Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, και ο κ. Μιχάλης Κυριακίδης, Ειδικός Σύμβουλος Επιχειρησιακών και Διευθυντικών Διαδικασιών του Ομίλου Alapis. Στη συνέχεια θα ομιλήσει η δικηγόρος κ. Αλεξία Κουκκουλλή με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία» και θα ακολουθήσει δείπνο.

Τα Fund Managers’ Awards βασίζονται στα δημοσιευμένα στοιχεία απόδοσης για όλες τις κατηγορίες Αμοιβαίων Κεφαλαίων, ενός και τριών ετών, και εξυπηρετούν την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού. Επίσης, προσωποποιούν τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πετυχημένους διαχειριστές και επιβεβαιώνουν σε ετήσια βάση τη διαχειριστική επάρκεια.

Στους βραβευμένους διαχειριστές προσφέρονται: α) βραβείο στο Κεντρικό Συνέδριο του Money Show, β) συνέντευξη - καταχώρηση και παρουσίαση βιογραφικού στην ετήσια έκδοση “Best Fund Manager”, και γ) έκδοση Ελληνικού Γραμματοσήμου με την προσωπογραφία του διαχειριστή. Επίσης, προσφέρεται και μία σελίδα για την παρουσίαση κάθε βραβευόμενου Αμοιβαίου Κεφαλαίου στην ετήσια έκδοση “Best Fund Manager”.

Τα βραβεία Fund Managers’ Awards θα παραδώσουν στους Διαχειριστές των βραβευομένων Αμοιβαίων Κεφαλαίων οι Γενικοί Διευθυντές, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι ή Πρόεδροι των αντίστοιχων εταιριών διαχείρισης και άλλα τιμώμενα πρόσωπα( Εύα Καιλή, Έλενα Κουντουρά, Πόπη Καλαϊτζή κ.ά.).  

Μέγας Χορηγός του Κεντρικού Συνεδρίου του Money Show είναι ο Όμιλος Alapis.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα του Μoney Show.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Το πρόγραμμα του Μoney Show (αρχείο pdf 287 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved