ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Επίσκεψη γυναικών επιχειρηματιών στην Κίνα

 

Αθήνα 8.2.2010, 16:34

Αποστολή ελληνίδων επιχειρηματιών στο παγκόσμιο συνέδριο γυναικείας επιχειρηματικότητας και την παγκόσμια έκθεση προϊόντων στην Σαγκάη της Κίνας, οργανώνει το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ).

Η αποστολή θα αποτελείται από επιχειρηματίες οι οποίες ενδιαφέρονται να ερευνήσουν την αγορά της Κίνας, τις δυνατότητες συνεργασιών με κινέζους επιχειρηματίες, την εξεύρεση επενδυτών για ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά την ανερχόμενη οικονομική δύναμη του κόσμου.

Της αποστολής θα ηγηθεί η κ. Σοφία Οικονομάκου, Πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ και του Δικτύου Γυναικών του Ευρωεπιμελητηρίου και Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, καθώς και της επιτροπής που θα οργανώσει το κορυφαίο συνέδριο στην χώρα μας το 2011.

Πρόσκληση στις ελληνίδες επιχειρηματίες να επισκεφθούν το παγκόσμιο συνέδριο γυναικείας επιχειρηματικότητας του Πεκίνου απηύθυνε και η Irene Natividad, Πρόεδρος της Global Summit of Women, η οποία επισκέφθηκε τη χώρα μας με την ευκαιρία της διοργάνωσης του παγκοσμίου συνεδρίου γυναικείας επιχειρηματικότητας, που θα πραγματοποιηθεί το 2011 στην Αθήνα.

Τα  Συνέδρια του Global Summit of Women συγκεντρώνουν περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες και δίνουν την ευκαιρία προσωπικών επαφών, δικτυώσεων, και συνεργασιών μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η διεύθυνση του ΕΕΔΕΓΕ είναι: Πανεπιστημίου 44,  10679 Αθήνα, τηλ. - φαξ: 030-2103636908, e-mail:
president@eedege.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved