ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αποτελέσματα για agro - βιολογική παραγωγή εξέδωσε η Νομαρχία Θεσσαλονίκης

 

Αθήνα 4.3.2010, 13:53

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν στην υπηρεσία οι καταστάσεις με τα ονόματα των επιτυχόντων, επιλαχόντων και μη επιλέξιμων αγροτών του νομού Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Μέτρου 1.3.2. για την πιστοποίηση κατά συστήματα ποιότητας Agro 2 και Βιολογικής Παραγωγής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την βαθμολόγησή τους και στην ιστοσελίδα www.metro132.gr, χρησιμοποιώντας τον κωδικό με τον οποίο υπέβαλαν την αίτησή τους.

Οι τυχόν ενστάσεις θα υποβληθούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης, στην Υπηρεσία Συντονισμού και Εφαρμογής Οριζόντιων Πολιτικών Αγροτικής Ανάπτυξης ( Λεωφόρος Αθηνών 54-56, 104 41 - Αθήνα) με κοινοποίησή τους στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-984172.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved