ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Προγράμματα προώθησης έλληνικών προϊόντων στο εξωτερικό

 

Αθήνα 4.3.2010, 15:34

Σε ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης των γεωργικών προϊόντων προχωρά το υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υποστηρίζοντας την στρατηγική επιλογή προώθησης των ελληνικών προϊόντων σε νέες αγορές τρίτων χωρών. Στο πλαίσιο αυτό, η υπουργός Κατερίνα Μπατζελή υπέγραψε δύο συμβάσεις.

Η πρώτη σύμβαση αφορά τριετές Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Προώθησης βιολογικών προϊόντων σε Ρωσία, Νορβηγία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 €, και έχει ως φορέα υλοποίησης Ενωση Νομικών Προσώπων με συντονιστή τον ΑΣ Κροκοπαραγωγών Κοζάνης.

Η δεύτερη σύμβαση αφορά τριετές Διακρατικό Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Προώθησης κονσερβών στη Ρωσία, Ουκρανία, Νορβηγία και Αργεντινή, συνολικού προϋπολογισμού 2.957.460 €, και έχει ως φορέα υλοποίησης την εταιρεία ΔΕΛΚΟΦ. 

"Η ένδειξη Made in Greece αποτελεί διαβατήριο ποιότητας για την διείσδυση των Ελληνικών προϊόντων σε νέες αγορές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην κατάκτηση νέων αγορών ώστε ακόμα περισσότεροι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ποιότητας που παράγουμε", τόνισε σε δήλωση της η κ. Μπατζελή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved