ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στήριξη της παραγωγής βιοντίζελ

 

Αθήνα 12.3.2010, 21:42

Η αναπτυξιακή προοπτική της παραγωγής βιοντίζελ στην Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υφυπουργού Οικονομίας Μάρκου Μπόλαρη με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βιοντήζελ Ελλάδος (Σ.ΒΙ.ΒΕ.), κ. Οδυσσέα Γαβρανίδη.

Ο κ. Γαβρανίδης εξέθεσε στον υφυπουργό τα ζητήματα που αφορούν τον Σ.ΒΙ.ΒΕ, όπως οι μειώσεις στην απορρόφηση βιοντίζελ από τα διυλιστήρια, η οριστικοποίηση του χρονοδιαγράμματος διαδικασιών για την επόμενη πρόσκληση κατανομής βιοντήζελ και η συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση σχετικά με τις νέες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα ανανεώσιμα καύσιμα.

Επίσης, εξετάστηκε η προοπτική ενίσχυσης της εγχώριας παραγωγής Βιοντίζελ σε ακαλλιέργητες εκτάσεις - που, κατά τον Σ.ΒΙ.ΒΕ, προσεγγίζουν τα 4 εκατ. στρέμματα-, και η οποία μπορεί να ενισχύσει το αγροτικό εισόδημα.

Ο κ. Μπόλαρης δεσμεύτηκε για τη στήριξη κάθε παραγωγικής δραστηριότητας στον τομέα του βιοντίζελ που θα συνδυάζει το περιβαλλοντικό όφελος με τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας τόσο στη μεταποίηση όσο και στον πρωτογενή, αγροτικό τομέα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved