ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αποτελέσματα για επιστήμονες - νέους επαγγελματίες

 

Αθήνα 9.4.2010, 19:02

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Οικονομίας τα αποτελέσματα της δράσης για την ενίσχυση νέων επιστημόνων - ελευθέρων επαγγελματιών.

Ο σχετικός πίνακας κατάταξης των επιτυχόντων ανά ΠΕΠ αναρτήθηκαν στους διαδικτυακούς τόπους http://www.ependyseis.gr και http://www.espa.gr.με φθίνουσα σειρά κατάταξης. Τις προσεχείς ημέρες οι δικαιούχοι της ενίσχυσης θα έχουν πρόσβαση στα αναλυτικά στοιχεία με χρήση του προσωπικού του κωδικού πρόσβασης.

Όσοι υπέβαλαν πρόταση έχουν την δυνατότητα υποβολής ένστασης σε χρονικό διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της έγγραφης ειδοποίησης.

Ειδικότερα, όπως προβλέπεται στον Οδηγό της δράσης, αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση των ενστάσεων είναι η Επιτροπή Ενστάσεων, η οποία θα συγκροτηθεί με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.

Οι ενστάσεις των δυνητικών δικαιούχων των ενισχύσεων υποβάλλονται ηλεκτρονικά εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης του αποτελέσματος της αξιολόγησης της επενδυτικής τους πρότασης στους δυνητικά δικαιούχους.

Οι ενστάσεις μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά στην Επιτροπή Ενστάσεων, εντός δύο εργάσιμων ημερών από την αποκλειστική προθεσμία υποβολής ενστάσεων. Εξετάζονται από την Επιτροπή Ενστάσεων εντός ενδεικτικής προθεσμίας τριάντα ημερών από την υποβολή τους. Οι αποφάσεις της Επιτροπής Ενστάσεων κοινοποιούνται εντός πέντε ημερών στους δικαιούχους των προτάσεων, στον Γενικό Γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης, καθώς και στην Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού της εφαρμογής των επιχειρησιακών προγραμμάτων (ΕΥΣ).

Υπενθυμίζεται ότι στο συνολικό ποσό της δράσης έγινες περικοπή 180 εκ €.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved