ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ηλεκτρονικός έλεγχος για την καταβολή ΦΠΑ

 

Αθήνα 12.4.2010, 17:23

Ελέγχους και ηλεκτρονικές διασταυρώσεις σχετικά με την υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ πραγματοποίησαν κατά το  τελευταίο δίμηνο οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, αποστέλλοντας τα αποτελέσματα στις αρμόδιες υπηρεσίες για τη διενέργεια των σχετικών ελέγχων.

Συγκεκριμένα ελέγθηκαν η φοροδιαφυγή ενδοκοινοτικού ΦΠΑ, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές ΦΠΑ, οι σημαντικές διαφοροποιήσεις στοιχείων δηλώσεων ΦΠΑ μεταξύ των τελευταίων ετών, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές με ακίνητα, ο εντοπισμός ανενεργών επιχειρήσεων.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση της Ειδικής Επιτελικής Ομάδας Εργασίας, που έχει συσταθεί στο υπουργείο Οικονομικών για τη μελέτη και δημιουργία σχεδίου εφαρμογής ηλεκτρονικών διασταυρώσεων. Στη συνάντηση παρουσιάστηκε η πρόοδος της υλοποίησης ηλεκτρονικών διασταυρώσεων, που έχει αναλάβει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Επίσης, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα που αφορούν στο συντονισμό των ελέγχων των διασταυρώσεων, την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων τους σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου, καθώς και άλλα οργανωτικά θέματα της Ειδικής Επιτελικής Ομάδας Εργασίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved