ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Κ. Μπατζελή: Συμφωνία για αναδιοργάνωση του συνδικαλιστικού κινήματος των αγροτών

 

Αθήνα 21.4.2010, 19:02

"Υπάρχει πολιτική συμφωνία στην κυβέρνηση για την αναδιοργάνωση του συνδικαλιστικού κινήματος των αγροτών, διότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί πολιτικά κανένας να δεχθεί τη σημερινή εικόνα τεμαχισμού του αγροτικού κινήματος που καθιστά αδύνατη τη συνεννόηση με τους αγρότες", τόνισε σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα" η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή.

Η κ. Μπατζελή επεσήμανε επίσης ότι η δημόσια διαβούλευση για το Μητρώο Αγροτών, που είναι σε εξέλιξη, αφορά όλους του πολίτες και όχι μόνο τους αγρότες καθώς σχετίζεται με την οργάνωση ενός διευρυμένου επαγγελματικού οικονομικού χώρου.

Σε ερώτηση για τους 909 εργαζόμενους της Αγροτικής Τράπεζας που προσλήφθηκαν επί κυβερνήσεων της ΝΔ μέσω ΑΣΕΠ, η κ. Μπατζελή είπε ότι είναι θέμα της Τράπεζας το πώς θα διαχειριστεί το θέμα, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία απόλυση εργαζομένου από τα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του υπουργείου της που θα συγχωνευθούν.

Τέλος, αναφερόμενη στις προσλήψεις προσωπικού στο δημόσιο τομέα επί ημερών ΝΔ, είπε: "το κόμμα αυτό είχε "δέσει" τις προσλήψεις πάρα πολύ καλά. Τα stage ήταν μία πάρα πολύ απλή υπόθεση. Οι υπόλοιπες υποθέσεις ήταν πολύ καλά οργανωμένες".

* Δείτε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved