ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Μεγάλη η συμμετοχή στο πρόγραμμα διαρθρωτικής προσαρμογής των επιχειρήσεων με 1 - 49 εργαζόμενους

 

Αθήνα 18.5.2011, 17:40

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο πρόγραμμα διαρθρωτικής προσαρμογής των επιχειρήσεων με 1 - 49 εργαζόμενους, ανακοινώνει το υπουργείο Εργασίας. 

Οι σχετικές προθεσμίες συμμετοχής για την Πρόκληση Γ΄ και για τις Προσκλήσεις Α΄ και Β΄, που αφορούν στα προγράμματα «Διαρθρωτική Προσαρμογή Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα, εντός της οικονομικής κρίσης», έληξαν, αντίστοιχα, στις 18 Απριλίου και 16 Μαΐου 2011.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ήταν: 668 κλαδικών φορέων για την Πρόσκληση Α', 20.955 επιχειρήσεων - μελών των παραπάνω κλαδικών φορέων για την Πρόσκληση Β' και 827 επιχειρήσεων 20-49 ατόμων για την Πρόσκληση Γ'.

Τα προγράμματα, συνολικού προϋπολογισμού 80.000.000€, προκήρυξε στις 17 Ιανουαρίου 2011 η «Επαγγελματική Κατάρτιση ΑΕ», φορέας του υπουργείου Εργασίας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προτάσεων, ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε: "Η μεγάλη ανταπόκριση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων για την υλοποίηση του προγράμματος της διαρθρωτικής προσαρμογής επιβεβαιώνει την ορθότητα των επιλογών μας για τη στήριξη των θέσεων εργασίας και την ενίσχυση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων. Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει άμεσα και μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες η αξιοποίηση των προτάσεων και η έκδοση των αποφάσεων για την υλοποίησή τους".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved