ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Πρόγραμμα απασχόλησης για απολυμένους επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης

 

Αθήνα 18.5.2012, 15:32

Τοπικό πρόγραμμα απασχόλησης για 680 ανέργους των επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης ΤΕΞΑΠΡΕΤ ΑΕ, Μaxim Περτσινίδης ΑΕ, Roberto ΑΒΕΕ, ΝΟΒΑ ΚΝΙΤ ΑΕ, Belle ΑΕ, Πακ. Κενταποτζίδη AE, Ευρωβαφή ΑΕ, Eurohouse ΑΕ, Θεμελιοδομή ΑΕ, θα υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ.

Ο Οργανισμός ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα (σύμφωνα με την με αριθμ.19566/15-12-2010 ΚΥΑ - ΦΕΚ 2120/Β/31-12-2010), ότι η ανωτέρω ΚΥΑ τροποποιήθηκε για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Δράση επιχορήγησης ιδιωτικών επιχειρήσεων και στην Δράση Αυταπασχόλησης.

Συγκεκριμένα μπορούν να συμμετάσχουν και οι άνεργοι στους οποίους έχει λυθεί ή καταγγελθεί η σύμβαση εργασίας τους ή έχει λήξει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο η επίσχεση εργασίας τους και από τις επιχειρήσεις «ΜΙΝΟΣ ΑΒΕΕ» και «ΑΜΑΣΑ ΑΕΒΕ» του νομού Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υπαγωγής σε αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, www.oaed.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved