ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
ΕΕ: Πρόσκληση για τη σύσταση Επιχειρηματικού Δικτύου

Αθήνα 7.2.2014, 9:31

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη σύσταση του Ευρωπαϊκού Επιχειρηματικού Δικτύου για την περίοδο 2015-2020 και την επιλογή των οργανισμών που θα συμμετάσχουν στο δίκτυο εξέδωσε ο Εκτελεστικός Οργανισμός για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (EASME), σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΕ για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και των ΜΜΕ [COSME Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 1287/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου.

Ο πλήρης τίτλος της πρόσκλησης είναι: «Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Δίκτυο: υπηρεσίες στήριξης επιχειρήσεων προσανατολισμένων στην ανάπτυξη για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της πρόσβασης των επιχειρήσεων της ΕΕ στις αγορές».

Η σχετική προθεσμία λήγει στις 15 Μαΐου 2014. Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους της πρόσκλησης και οδηγίες προς τους υποψηφίους διατίθενται στην σχετική ιστοσελίδα. Για επικοινωνία με το γραφείο υποστήριξης του προγράμματος: EASME-COSME-EEN-CALL-2014@ec.europa.eu.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved