ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Έρχεται «επιταγή» κατάρτισης για 3.300 φορτοεκφορτωτές

Αθήνα 1.2.2013, 11:32

Συνολικά 3.300 φορτοεκφορτωτές Ξηράς - Λιμένος, 18 έως 60 ετών, θα λάβουν επιταγή συνολικού ποσού 750 ευρώ προκειμένου να λάβουν επαγγελματική κατάρτιση, η οποία περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 120 ωρών και πρακτική άσκηση 30 ωρών με τη μορφή case studies.

Τα παραπάνω προβλέπει πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας που θα υλοποιηθεί τους προσεχείς μήνες (θα το παρουσιάσει αναλυτικά η Proslipsis), στο πλαίσιο των Αξόνων Προτεραιότητας 04, 05, 06 «Ενίσχυση της προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων».

Σκοπός της δράσης είναι η βελτίωση δεξιοτήτων σύμφωνα με το πιστοποιημένο επαγγελματικό περίγραμμα του φορτοεκφορτωτή. Η Επιταγή Κατάρτισης θα χορηγηθεί στους ωφελούμενους της δράσης, με αποκλειστικό σκοπό την ανταλλαγή της με υπηρεσίες κατάρτισης (θεωρία και πρακτική).

Ήδη το υπουργείο έχει εκδόσει σχετική πρόσκληση προς τους ενδιαφέρομενους να υλοποιήσουν τα σεμινάρια. Θα ακολουθήσει ανάλογη πρόσκληση και προς τους ενδιαφερόμενους φορτοεκφορτωτές.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved