ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
ΣΕΒ: Δράση για τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Αθήνα

Αθήνα 6.3.2014, 23:49

«Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα» τιτλοφορείται δράση για τη στήριξη της νέας και καινοτόμου επιχειρηματικότητας στην Αθήνα, που αναλαμβάνει να υλοποιήσει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Στόχος, να υποστηριχθούν 60 επιχειρηματικά σχήματα.
 
Στους δημιουργικούς και ταλαντούχους νέους που επιθυμούν να μετατρέψουν σε επιχειρηματική δράση τις ιδέες τους με έμφαση στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια, στην τεχνολογική γνώση και στην αξιοποίηση Ελληνικών προϊόντων με μοναδικά χαρακτηριστικά, απευθύνεται η νέα στρατηγική δράση του ΣΕΒ «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα».
 
Η δράση αυτή στοχεύει στη δημιουργία καινοτόμων επιχειρήσεων, στην ανάπτυξη θέσεων ποιοτικής απασχόλησης και  στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων. Εντάσσεται στο πλαίσιο του «Έργου Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων, το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία σημαντικών οργανισμών και φορέων επιχειρηματικότητας.
 
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου, «ο ΣΕΒ αναλαμβάνει τη δημιουργία οργανωμένου περιβάλλοντος στήριξης της νέας καινοτόμου επιχειρηματικότητας στο μητροπολιτικό Δήμο της Αθήνας. Εξοπλίζει μελλοντικούς και νέους επιχειρηματίες με γνώσεις και δεξιότητες και τους βοηθά να διαμορφώσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο, να μελετήσουν την αγορά στην οποία απευθύνονται, νΆ αξιολογήσουν τη βιωσιμότητα της επιχειρηματικής τους ιδέας και να δικτυωθούν με επιχειρήσεις και χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς, έτσι ώστε να δημιουργήσουν επιχειρήσεις με προοπτική και μέλλον».
 
Αναλυτικά, στο πλαίσιο της δράσης, σε ειδικά διαμορφωμένους και εξοπλισμένους χώρους στο κέντρο της Αθήνας, ο ΣΕΒ ενισχύει τους συμμετέχοντες με:
- Δομημένη μεθοδολογία ανάπτυξης επιχειρηματικών σχημάτων.
- Εξατομικευμένη συνεχή καθοδήγηση από έμπειρους coaches.
- Στρατηγική ανάπτυξης και δικτύωση από υψηλόβαθμα στελέχη – Μέντορες.
- Μελέτη αγοράς και κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου.
- Πρόσβαση στο δίκτυο επιχειρήσεων ΣΕΒ.

Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης για συμμετοχή στη δράση με τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, θα ανακοινωθεί μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.
 
Η δράση «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα» εντάσσεται  στο πλαίσιο ευρύτερων πρωτοβουλιών του ΣΕΒ για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της γνώσης που είχε ως αφετηρία την Πρωτοβουλία «Μαζί στην Εκκίνηση!».
 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved