ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Επιχορηγήσεις στον τομέα «εκδηλώσεις» ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Αθήνα 10.8.2017, 20:04

Δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η πρόσκληση υποβολής προτάσεων από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για επιχορηγήσεις στην κατηγορία «εκδηλώσεις» έτους 2017.

Ως «εκδηλώσεις» νοούνται όλα τα είδη online ή offline δράσεων (κατά προτίμηση όμως με κάποιο διαδικτυακό στοιχείο), μη παραταξιακής φύσης, όπως σεμινάρια, συζητήσεις, φόρουμ ανταλλαγής απόψεων, εκθέσεις, διαγωνισμοί, πολιτιστικές ή αθλητικές δραστηριότητες, που αποσκοπούν στη δημιουργία δικτύων επικοινωνίας με τους πολίτες.

Οι αιτούντες μπορούν να υποβάλουν αίτηση επιχορήγησης σύμφωνα με την πρόσκληση υποβολής προτάσεων για επιχορηγήσεις στην κατηγορία «εκδηλώσεις», όπου καθορίζονται τα κριτήρια επιλεξιμότητας, επιλογής και ανάθεσης, βάσει των οποίων θα αξιολογηθούν και θα επιλεγούν οι αιτήσεις.

Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται εταιρική σχέση για την υποβολή αίτησης για επιχορήγηση στην κατηγορία «εκδηλώσεις».

Η χρηματοδότηση έργου από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αντιστοιχεί στο 60% κατΆ ανώτατο όριο του συνολικού προϋπολογισμού του έργου.

Ο μέγιστος διαθέσιμος προϋπολογισμός είναι ¤ 850.000 και το μέγιστο χρονικό περιθώριο των έργων 6 ½ μήνες (έναρξη 15 Δεκεμβρίου 2017 - λήξη 30 Ιουνίου 2018).

Υποψηφιότητες υποβάλλονται μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2017.© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved