ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Τελευταίες ημέρες για το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας του ΟΑΕΔ (25/9/08)


Αθήνα 25.9.2008, 22:52
Λήγει την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008 η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την περιφέρεια Αττικής, μέσω του οποίου 15.000 άνεργοι ηλικίας 18 - 64 ετών θα επιδοτηθούν με ποσό έως 15.000 ευρώ ο καθένας προκειμένου να "στήσουν" μικρή επιχείρηση.

Για κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία που υπάγεται στο πρόγραμμα το ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται στα 15.000 ευρώ, ενώ η διάρκεια της επιχορήγησης είναι διάρκειας 12 μηνών και αρχίζει από την ημερομηνία έκδοσης της σχετικής εγκριτικής απόφασης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα (που παρουσίασε πρώτη η Proslipsis), τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υπαγωγής σε αυτό, παρέχονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, «Νέες Δράσεις - Προγράμματα», Ειδικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για 6.500 ανέργους της Περιφέρειας Αττικής (γενικό πρόγραμμα - πρόγραμμα ΝΕΕ).

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved