ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Proslipsis Επιστροφή    
Δικαίωμα στη λήθη

Proslipsis.gr | Αθήνα 30.1.2019, 14:04

Σε μια στιγμή που στο διαδίκτυο κορυφώνεται η μάχη της απόκτησης προσωπικών δεδομένων με αντάλλαγμα πραγματικές ή απατηλές δωρεάν υπηρεσίες, η Proslipsis συνεχίζει σταθερά να αντιδρά σε κάθε είδους ανάλογες εκμεταλλευτικές πρακτικές, γενόμενη φωτεινή εξαίρεση και παράδειγμα προς μίμηση στο εν πολλοίς εκφυλισμένο διαδικτυακό περιβάλλον.

Από σήμερα, η Proslipsis προχωράει ένα βήμα παραπέρα, παρέχοντας στους αναγνώστες της το δικαίωμα στη λήθη! Αυτό σημαίνει ότι εφεξής δεν θα δημοσιεύει προσωπικά στοιχεία των αναγνωστών της - αλλά και κάθε πολίτη, όπως είναι για παράδειγμα οι πίνακες με τα ονόματα συμμετεχόντων σε διαδικασίες πρόσληψης, που της παραδίδουν προς δημοσίευση φορείς όπως το υπουργείο Παιδείας, για παράδειγμα. Επιπλέον, θα διαγράφει δημοσιευμένα προσωπικά στοιχεία, αρκεί αυτά να υποδεικνύονται επακριβώς από τους ενδιαφερόμενους.

Η Proslipsis υπόσχεται να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα το έργο της, αυτό που την έχει κατατάξει στις ελάχιστες -δυστυχώς- ποιοτικές και υγιείς δυνάμεις του διαδικτύου.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved