ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Proslipsis Επιστροφή    
Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

(H στήλη ενημερώνεται όταν προκύπτουν μεταβολές)

Στην Proslipsis.gr ουσιαστικά δεν ερχόμαστε σε επαφή με προσωπικά δεδομένα των αναγνωστών μας, εκτός από μία περίπτωση: κατά την υποδοχή των αγγελιών, όπου ζητάμε στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, email) για λόγους επιβεβαίωσης.

Τα παραπάνω στοιχεία η Proslipsis.gr δεν τα εκμεταλλεύεται με κανένα τρόπο. Διατηρούνται για μερικές ημέρες ή εβδομάδες, όσο διαρκεί η δημοσίευση της αγγελίας, σε ασφαλές υπολογιστικό περιβάλλον και κατόπιν διαγράφονται οριστικά. Οι αγγελιοδότες μπορούν να ζητούν τη διαγραφή τους οποτεδήποτε.

Η Proslipsis.gr αποθηκεύει, διατηρεί και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των αγγελιοδοτών με όλες τις νόμιμες διαδικασίες ασφαλείας (Ν. 2472/1997 και Ν. 3471/2006, όπως ισχύουν, Ευρωπαϊκός Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, Οδηγία 95/46/ΕΚ περί προστασίας προσωπικών δεδομένων).

Επιπλέον η Proslipsis.gr, σεβόμενη το δικαίωμα των πολιτών στη λήθη, δεν δημοσιoποιεί πίνακες με ονόματα και άλλα προσωπικά στοιχεία συμμετεχόντων σε διαγωνισμούς πρόσληψης κλπ, που της αποστέλλουν προς δημοσιοποίηση κρατικοί και ιδιωτικοί φορείς. Αναγνώστες που εντοπίζουν τέτοια δεδομένα σε παλαιές αναρτήσεις της (η Proslipsis.gr λειτουργεί ανελλιπώς από το 2004), μπορούν να ζητούν τη διαγραφή τους.

Για θέματα προσωπικών δεδομένων η Proslipsis.gr απαντά άμεσα στο email: info@proslipsis.gr.

Proslipsis.gr

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved