ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Proslipsis Επιστροφή    
Λίγα λόγια για την Proslipsis

Proslipsis.gr | Αθήνα 24.4.2021, 00:01

H Proslipsis.gr είναι η πρώτη στην Ελλάδα αμιγώς διαδικτυακή Εφημερίδα και η πρώτη εφημερίδα για την Εργασία και την Εκπαίδευση.

Η εφημερίδα κυκλοφόρησε στις αρχές του 2004 με πολλές πρωτοτυπίες και με βασικό προσανατολισμό τις Ευκαιρίες στην Εργασία και στην Εκπαίδευση. Εκδότης της είναι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος -ο οποίος και τη διευθύνει μέχρι σήμερα- συντάκτης μέχρι το 2004 στην Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της η Proslipsis.gr έθεσε ως πυξίδα της την ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση, μη επιτρέποντας να εμφιλοχωρήσει στις σελίδες της ακόμη και το παραμικρό ψήγμα παραπειστικού λόγου, γεγονός που θεωρεί ως τη μεγαλύτερη επιτυχία της.

Τα έσοδα της Proslipsis.gr προέρχονται από την διαφήμιση (που τα τελευταία χρόνια εκλείπει ελέω οικονομικής κρίσης, κορoνοϊού αλλά κυρίως μεγαθηρίων, όπως η Google, το Facebook, το YouTube κλπ), τις συνδρομητικές υπηρεσίες (που τις υιοθέτησε με μεγάλη λύπη της κι αφού προηγουμένως ναυάγησαν όλες οι εκκλήσεις της για συνδρομή προς τους εθισμένους πλέον στο «τζάμπα» αναγνώστες), και τις ηλεκτρονικές εκδόσεις. Η εφημερίδα δεν έλαβε ποτέ κανενός είδους κρατική ενίσχυση μέσω διαφήμισης κ.λπ. ή ιδιωτική (ούτε τη ζήτησε άλλωστε).

Στην προσπάθειά της για αξιοπρεπή παρουσία, η Proslipsis περιορίζει στο ελάχιστο τον διαφημιστικό χώρο της και δεν αποδέχεται το νέο είδος έμμεσης διαφήμισης (και πολλές φορές εξαπάτησης) με τη μορφή άρθρων.

H Proslipsis δεν χρησιμοποιεί καμιά απολύτως μέθοδο ιχνηλάτησης ή στοχευμένου περιεχομένου, ούτε κάν τα περιβόητα cookies, ενώ είναι από τις λίγες ενημερωτικές προσπάθειες στην Ελλάδα που παρέχει στους αναγνώστες της το λεγόμενο «δικαίωμα στη λήθη».

Επικοινωνία
Με την εφημερίδα μπορείτε να επικοινωνείτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@proslipsis.gr και στον τηλεφωνικό αριθμό 6949244434.

Proslipsis.gr

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved