ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Αγροτοδιατροφικά Επιστροφή    
Αγροτικά σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη

Αθήνα 25.11.2013, 21:23

Σεμινάρια για νέους ηλικίας 24 έως και 40 ετών που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα θα υλοποιήσει στη Θεσσαλονίκη η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. 

Τα σεμινάρια εντάσσονται στο πρόγραμμα «Τριπτόλεμος» και στόχο έχουν να παρουσιάσουν στους νέους τις βασικές προϋποθέσεις αλλά και τις πραγματικές συνθήκες άσκησης του αγροτικού επαγγέλματος, είναι διάρκειας 50 ωρών το καθένα και αφορούν στα εξής αντικείμενα:

Για το τμήμα Γεωπονίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου:
- Αιγοπροβατοτροφία
- Αρωματικά-Φαρμακευτικά Φυτά
- Βοοτροφία
- Χοιροτροφία

Για το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα:
- Δημητριακά: καλλιέργεια και μεταποίηση σε προϊόντα προστιθέμενης αξίας
- Ελαιοκομία: καλλιέργεια ελιάς και μεταποίηση

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν το Δεκέμβριο του 2013 και θα ολοκληρωθούν το Φεβρουάριο του 2014. Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων είναι μόλις 1 ευρώ την ώρα (συνολικά 50 ευρώ για τον κάθε σεμιναριακό κύκλο) και το ποσό θα κατατεθεί σε λογαριασμούς των συνεργαζόμενων Σχολών.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις ημέρες και ώρες των μαθημάτων παρέχονται στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς www.neagenia.gr.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved