nmathioud for ProslipsisGR - Widget
  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Προσλαμβάνουσες Επιστροφή    
Μάιος 2017
Σύντομες ειδήσεις και σχόλια
Επιμέλεια: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ¤ Θλίψη | Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θράκης προσάπτει σε καθηγητή του ιδρύματος ότι καταχράστηκε κοινοτικά κονδύλια για την έρευνα. Για σκευωρία μιλάει ο καθηγητής, τονίζοντας ότι δεν τον κάλεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις και υπενθυμίζοντας ότι ο πρύτανης διώκεται πειθαρχικά για αναθέσεις συμβάσεων σίτισης των φοιτητών!
22.5.2017

¤ Σπονδή | Στους προγόνους πρέπει να κάνουμε συχνά ευχαριστήριες σπονδές. Όχι μόνο διασώζουν αενάως την Ελλάδα, αλλά φέρνουν και μπόλικο χρήμα! Μπορεί και να ξεπέρασαν τις δέκα χιλιάδες οι ξένοι τουρίστες που ανέβηκαν σήμερα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, πληρώνοντας εισιτήριο όσο και οι έλληνες: 20 ευρώ!
21.5.2017

¤ Ελλάδα... | Χώρα να τη γεύονται οι ξένοι. Τριάντα εκατομμύρια τουρίστες θα καταφθάσουν φέτος, πολλοί με πτήσεις τσάρτερ από τα πιό απίθανα σημεία του πλανήτη. Σε πολλές τουριστικές παραλίες ακούς τα τελευταία χρόνια όλες τις ξένες γλώσσες εκτός από ελληνικά.
21.5.2017

¤ Έξαλλος Γκοντάρ | «Οι Γερμανοί είναι καθάρματα», λέει ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ στο περιοδικό «SoFilm. «Διαγράψαμε όλα τα χρέη τους, ξαναχτίσαμε τα σπίτια τους και τους επιτρέπεται να εισβάλλουν στην Ελλάδα ως τουρίστες». Τάσσεται κατηγορηματικά υπέρ των γερμανικών αποζημιώσεων και σχετικά προτείνει την ταινία «Η Κληρονομιά της Κουκουβάγιας» του Κρις Μαρκέρ.
21.5.2017

¤ Σύμφωνοι | Φοβερός κι ο... ομόηχος Stephan Micus, φίλε αναγνώστη. Όπως κι ο Ravi Shankar αλλά και η κόρη του anoushka
21.5.2017

¤ Jazz | Μια παρηγορία αυτές τις ζοφερές μέρες και oι νότες του Charles Mingus.
19.5.2017

¤ Διαφορετικότητα | «Οι μετανάστες πρέπει να προσαρμόζονται στις αξίες των κοινωνιών που τους φιλοξενούν», απάντησε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας στην απαίτηση ενός ινδού Σίχ να κυκλοφορεί με «ιερό μαχαίρι», όπως προβλέπει η θρησκεία του.
17.5.2017

¤ Προσανατολισμός | Σπουδές πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη, την ενέργεια ή τις βιοεπιστήμες θα έκανε ο Μπιλ Γκέιτς αν ήταν νέος.
17.5.2017

¤ «¶ξιος» | «Τριήμερο απεργιακό εφιάλτη» «βλέπει» ο απεργοσπάστης αρχισυντάκτης του κρατικοδίαιτου εκδότη - δημοσιογράφου.
17.5.2017

¤ Έμφυλη βία | Με αφορμή και το χαστούκι του Θανάση Τζήμερου στην Περιφερειακή Σύμβουλο Αλεξάνδρα Μπαλού, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φίλων μας καλεί να αναγνωρίσουμε τον έμφυλο χαρακτήρα της βίας και τις συνθήκες που οδηγούν σε αυτήν.
12.5.2017

¤ Πού το πάνε; | Για τις αλχημείες Βερναρδάκη - Σκουρλέτη στο θέμα των συμβασιούχων έχουμε γράψει πολλές φορές σε αυτήν εδώ τη στήλη. Μας επιβεβαιώνει και η σημερινή απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που κρίνει παράνομη την παράταση συμβάσεων. Η επιμονή των δύο για καταπάτηση της νομιμότητας, εκτός από αλγεινή εντύπωση προκαλεί και απορίες.
10.5.2017

¤ Το όνειδος | Με αφορμή τον Χούφτελο, θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν σε αυτήν εδώ τη χώρα υπήρξε κυβέρνηση που αμνήστευσε εγκλήματα γερμανών «επενδυτών» με αντάλλαγμα υποτροφίες (υπόθεση Ζίμενς)!
10.5.2017

¤ Ο γνωστός | Μόλις αφίχθη ο Χούφτελος άρχισε τ΄ανέκδοτα: Γερμανοί επενδυτές είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν 50.000 νέες θέσεις εργασίας, είπε. Ευτυχώς, όπως δείχνουν και τα δελτία Τύπου από τις σημερινές συναντήσεις του με έλληνες αξιωματούχους, κανένας πλέον δεν τον παίρνει στα σοβαρά.
10.5.2017

¤ Έλα ΣΕΠΕ... | Αρκετά έκανες τον Γερμανό! Βάλε βαριά τιμωρία στο κράτος - εργοδότη που παράνομα προσλαμβάνει εποχικούς σε θέσεις μόνιμου προσωπικού, παράνομα ανανεώνει τις συμβάσεις και παράνομα μονιμοποιεί τις στρατιές συμβασιούχων που παράνομα δημιούργησε...
9.5.2017

¤ Επιμένει ο Χούφτελος | Ο περίφημος Χανς-Χοακίμ Φούχτελ (ελληνιστί «Χούφτελος») καλόμαθε από Ελλάδα και παρά το ξεφωνητό ξεκάμπισε πάλι στα μέρη μας μαζί με τσούρμο γερμανών επιχειρηματιών. Θα επισκεφθούν τον Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόη Λαμπριανίδη, καθότι δημαρχαίοι και περιφερειάρχες του τέλειωσαν!
9.5.2017

¤ Διαπίστωση | Πώς φάνηκε η τηλεόραση σε έναν άνθρωπο του διαδικτύου (τον υπογράφοντα) όταν την παρακολούθησε για πρώτη φορά μετά από 12 συνεχόμενα χρόνια αποχής; Αργή, ανελαστική, μονοσήμαντη, χρονοβόρα, καταπιεστική, με ένα λόγο σκέτο απολίθωμα.
9.5.2017

¤ Η ΕΡΤ | Με παρουσιαστή που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη εκτός γραπτού κειμένου, πώς να εμπνεύσεις, ω ΕΡΤ, τον νέο να φτιάξει επιχείρηση και μάλιστα στάρταπ;
7.5.2017

¤ Το πήρατε πρέφα; | Με αυτά και τα άλλα περάσαμε ως κοινωνία στο στάδιο της δίωξης της ελευθερίας του λόγου στο όνομα φοβιών και... μειονοτικών. 
7.5.2017

¤ Γίνονται καπνός | Διαβάζουμε στο TVXS ότι στην Ιαπωνία παίρνει διαστάσεις το φαινόμενο johatsu (εξατμισμένος). Χιλιάδες άνθρωποι απλά εξαφανίζονται λόγω αποτυχημένου γάμου, απώλειας εργασίας, χρεών, υπερβολικής πίεσης ή άλλης αιτίας. Η χώρα μας δεν απειλείται από το φαινόμενο γιατί είναι μάταιο να χαθείς, σε βρίσκει η κ. Νικολούλη!
7.5.2017

¤ Ντροπή! | Είναι ίσως η πιό... ανάρμοστη Πράξη του νέου ΕΣΠΑ: «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης (κομφούζιο) στα μικρολεπιδόπτερα».
6.5.2017


¤ Περιαυτολογία | Τις εποχές των παχέων αγελάδων ελάχιστοι μίλαγαν για διαφθορά, νεποτισμό και αναξιοκρατία. Οι παλαιότεροι των αναγνωστών μας θα θυμούνται ότι είμασταν σχεδόν οι μόνοι στον Τύπο που με κόστος υποστηρίξαμε την υπό το ΑΣΕΠ προσωπική συνέντευξη και καταφερθήκαμε κατά των μονιμοποιήσεων. Επιπλέον, αναλάβαμε εκστρατείες κατά των «αμαρτωλών» συμβάσεων έργου και των περιβόητων stage.
4.5.2017

¤ Τα αίτια | Είναι αστείο να ισχυρίζεται κανείς ότι μια γενιά που μεγάλωσε μέσα στη διαφθορά των προγόνων της και γαλουχήθηκε με αυτήν, ξύπνησε ένα πρωί σφόδρα ενοχλημένη και πήρε το δρόμο της ξενιτιάς. Η ανεργία και η κακή ποιότητα της εργασίας την.. έστειλε. 
4.5.2017

¤ Θυμωμένη γενιά | Έρευνα που παίζουν όλα τα ΜΜΕ θέλει όσους έφυγαν στο εξωτερικό για δουλειά να μην επιθυμούν να επιστρέψουν λόγω διαφθοράς και μειωμένης αξιοκρατίας. Λόγια του θυμού φυσικά. Οι ξενιτεμένοι που γνωρίζουμε εμείς θα γύρναγαν τρέχοντας αν έβρισκαν μια καλή δουλειά.
4.5.2017

¤ Οι παρενέργειες | Υψηλότερος κατά 50% είναι ο κίνδυνος θανάτου για τους καρδιοπαθείς που είναι άνεργοι, «λέει» μια δανική επιστημονική έρευνα.
1.5.2017

¤ Η ανεργία | Στο 23,5% έχει σταθεροποιηθεί η ανεργία στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για τον Ιανουάριο.
1.5.2017
© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, Tηλ: 213-0142306, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2016  proslipsis.gr, All rights reserved