nmathioud for ProslipsisGR - Widget
  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Προσλαμβάνουσες Επιστροφή    
Ιούνιος 2017
Σύντομες ειδήσεις και σχόλια
Επιμέλεια: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


¤ Μια απάντηση | Τι δεν κατάλαβες αναγνώστη; To Σύνταγμα απαγορεύει ρητά μονιμοποιήσεις και ανανεώσεις συμβάσεων που δεν χρηματοδοτούνται από κοινοτικά προγράμματα. Όποια πρόταση κι αν φέρει η κυβέρνηση θα αντίκειται στο Σύνταγμα. Αν θέλει προσλήψεις υπάρχει νομοθεσία, δεν χρειάζεται νέα.
27.6.2017

¤ Στα όρια | Συμβασιούχοι υφίστανται στο δημόσιο τομέα από συστάσεως ελληνικού κράτους και θα υφίστανται στο διηνεκές γιατί ορισμένες δουλειές (πχ να ραντίζεις για το δάκο) έχουν εποχικό χαρακτήρα. Οι πολιτικοί που στο όνομα μιας υποτιθέμενης φιλολαϊκής πολιτικής παραγνωρίζουν τα παραπάνω και ενσπείρουν καινά δαιμόνια, κινούνται στα όρια εγκληματικής συμπεριφοράς και της απατεωνίας.
26.6.2017

¤ Αλλού τις τιμούν | Παγκόσμια Ημέρα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ανακήρυξε την 27η Ιουνίου η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ως αναγνώριση της σπουδαιότητας των πολύ μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που στην Ελλάδα τελούν υπό διωγμό, στην επίτευξη των παγκόσμιων στόχων για την βιώσιμη ανάπτυξη. 
21.6.2017

¤ Άσκηση | «Δεν περισσεύει κανένας εργαζόμενος στην πόλη μας»! Τι θέλει να πει ο ποιητής, στην προκειμένη περίπτωση το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Αμαρουσίου, στην σημερινή, άκρατου λαϊκισμού ανακοίνωσή του για τους συμβασιούχους; Η πιό έξυπνη απάντηση κερδίζει ένα άγαλμα της Αμαρυσίας Άρτεμης.
21.6.2017

¤ Γελοίοι | Αφού διέπραξαν του κόσμου τις... μαλθακότητες στο θέμα των συμβασιούχων κυβέρνηση, συνδικαλιστικοί φορείς, δημοτικοί άρχοντες και άλλοι καλοθελητές (όπως κάποιες διαδικτυακές φυλλάδες), τώρα ανακρούουν πρύμναν. Ορισμένοι με γελοίο τρόπο.
21.6.2017

¤ Το τέλος των Μall; | Παρελθόν θα αποτελούν τα Mall στις ΗΠΑ σε λίγα χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «deadmalls.com». Αναλυτές εκτιμούν ότι μέχρι το 2025 θα κλείσουν περισσότερα από 400 καταστήματα λόγω της ύφεσης και της ανάπτυξης του διαδικτυακού εμπορίου.
18.6.2017

¤ Επέλαση | To εμπόριο μέσω διαδικτύου επελαύνει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, το Ali Baba πέτυχε ένα εκατ. πωλήσεις μέσα σε ένα λεπτό εκεί γύρω στις 24:00 που ξεκινούν οι εκπτώσεις! Μάλιστα η ιστοσελίδα του πολλές φορές «πέφτει» από την πολύ κίνηση.
18.6.2017

¤ Αίνιγμα | Ποιός δήμος της Ελλάδας έχει δώσει σε δρόμο του το όνομα μεγάλης τράπεζας, που τώρα είναι ιδιωτική; Ο δήμος Φιλοθέης Αττικής, το όνομα της Εθνικής Τράπεζας.
14.6.2017

¤ Λογοκλοπή | Κι άλλο σύμπτωμα λογοκλοπής σε Πανεπιστήμιο, αυτή τη φορά από Καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου Κρήτης, στην οποία το Πειθαρχικό Συμβούλιο των μελών του ΔΕΠ των ΑΕΙ επέβαλε την πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης.
11.6.2017

¤ Ματαιοδοξία | Σε κάθε πανελλήνιες εξετάσεις θα βρεθούν οι καλοθελητές που θα διυλίσουν τον κώνωπα για να βρουν το λάθος. Και μόλις βρουν έστω και ένα αμφιλεγόμενο, τρέχουν ασθμαίνοντας στην ιντερνετική αγορά να ανταλλάξουν την πραμάτεια τους με εφήμερη δημοσιότητα.
10.6.2017

¤ Ειδικές ομάδες | Το 45% των προκηρυσσόμενων θέσεων εργασίας στο Δημόσιο καταλαμβάνεται κατά προτεραιότητα από ειδικές κατηγορίες ατόμων: πολύτεκνους, τρίτεκνους, ΑΜΕΑ και επιμελητές ΑΜΕΑ, παιδιά αντιστασιακών, ομογενείς, Πόντιους, μουσουλμάνους, συγγενείς θυμάτων. Το αναφέρει το ΑΣΕΠ στην έκθεσή του για το 2016
10.6.2017

¤ Νάτα πάλι | Όπως συνέβη κι άλλες φορές στο παρελθόν, μόνο εμείς σε ολόκληρο τον Τύπο βλέπουμε αυτό που δεν βλέπουν όλοι οι άλλοι. Αυτή τη φορά τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη των συμβασιούχων (από πολιτικούς, επικουρούμενους και από κάποιες νεόκοπες... ιντερνετικές φυλλάδες). Ενίοτε η δημοσιογραφία έχει πολύ μοναξιά, πατριώτη.
9.6.2017

¤ Η κοροϊδία | Σε δίσεκτους καιρούς, όπως αυτοί που διάγουμε, η καλλιέργεια φρούδων ελπίδων στους ανέργους για εμπορικούς λόγους είναι διπλά κολάσιμη. Σε ορισμένες τέτοιες απόπειρες, ιδίως μεγάλων εταιρειών, θα έπρεπε να επεμβαίνει ο εισαγγελέας.
8.6.2017

¤ Αποκλείονται | Διαπιστώνουμε ότι σε διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού του δημόσιου τομέα πολλοί υποψήφιοι αποκλείονται για μη επικυρωμένο αντίγραφο πιστοποιητικού γνώσης Η/Υ και μη προσκόμιση επικυρωμένης μετάφρασης πτυχίου ξένης γλώσσας.
7.6.2017

¤ Διχαστική | Η άποψη ότι οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό είναι προδότες, είναι απλά ηλίθια, δεν επιδέχεται κριτική. Κι αν ασχολούμαστε με αυτήν και με τους φορείς της, είναι γιατί πρόκειται για μια άποψη άκρως διχαστική και γι΄αυτό επικίνδυνη.
6.6.2017

¤ Πάει κι αυτός | Οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό προς αναζήτηση μέλλοντος είναι προδότες, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Καζάκος, τον οποίον μέχρι πρότινος θεωρούσαμε σοβαρό (όχι βέβαια ηθοποιό). 
6.6.2017

¤ Μπέρδεμα | Στο τέλος του 2017 μεταθέτουν τώρα την κρίσιμη απόφαση για το μέλλον των συμβασιούχων εκεί στο υπουργείο Εσωτερικών. Προφανώς κατάλαβαν ότι τα κάνανε θάλασσα, όπως καταδεικνύει η εσπευσμένη κατάθεση ερωτημάτων στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και η εμμονή τους σε διακομματική συμφωνία.
1.6.2017
© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, Tηλ: 213-0142306, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2018  proslipsis.gr, All rights reserved