ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΑΕΙ - Ερευνητικά κέντρα Επιστροφή    
Θέσεις εργασίας και εκπαίδευσης σε ΑΕΙ - Ερευνητικά κέντρα

Proslipsis.gr | Αθήνα 25.1.2021, 17:17

Στην παρούσα κατηγορία η Proslipsis δημοσιεύει τις κενές θέσεις εργασίας με σύμβαση έργου η ορισμένου χρόνου ή επί θητεία που προκηρύσσουν ΑΕΙ και κρατικά ερευνητικά ή επιστημονικά ιδρύματα. Θα συναντάτε και θέσεις εργασίας με υποτροφία ή για απόκτηση μεταπτυχιακών - διδακτορικών τίτλων.

Πρόκειται για δεκάδες χιλιάδες θέσεις κάθε χρόνο που δύσκολα εντοπίζονται και που απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ αλλά ενίοτε και Δευτεροβάθμιας ή και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η Proslipsis είναι η πληρέστερη πηγή ενημέρωσης στην Ελλάδα και για τις θέσεις αυτές.

Οι θέσεις συνήθως υλοποιούνται μέσω προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που επιτρέπει την ανανέωση των συμβάσεων, που με τη σειρά της δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μονιμοποίηση.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται επιγραμματικά οι θέσεις ανά φορέα και κλάδο - ειδικότητα, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας μεταφέρουν στην αναλυτική πρόσκληση του φορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ιδίως για να επιβεβαιώσετε την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, απευθυνθείτε στον αντίστοιχο φορέα στην διεύθυνση που αναγράφουν οι προσκλήσεις.

Τι σημαίνουν: ΠΕ=Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ΤΕ=Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ΔΕ=Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΙΕΚ, Λύκειο, παλαιό εξατάξιο Γυμνάσιο), ΥΕ=Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (τριτάξιο Γυμνάσιο ή παλαιό Δημοτικό), ΑΕΙ= Aνώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ).

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
Για να κατεβάσετε τις προσκλήσεις, απευθυνθείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που παραθέτουμε στο τέλος κάθε ανακοίνωσης.
Γίνετε συνδρομητές για να λαμβάνετε όλες τις θέσεις στο email σας.ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
* 1 με Πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού ή Χημικού Μηχανικού ή Μηχανικού Υλικών ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Φυσικού ή Χημικού ή Επιστήμης Υλικών ή άλλης συναφούς Σχολής και Μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης στην νανοτεχνολογία ή/και στα μικροσυστήματα ή συναφές
* 1 με Πτυχίο Χημικού Μηχανικού ή Μηχανικού Υλικών ή Ηλεκτρολόγου ή Ηλεκτρονικού Μηχανικού ή Φυσικού ή Χημικού ή Επιστήμης Υλικών ή άλλης συναφούς Σχολής και Μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης
* 1 με Πτυχίο Φυσικού ή Χημικού ή Επιστήμης Υλικών και αποδεδειγμένη τρέχουσα φοίτηση σε σχετικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα
* 1 με Πτυχίο Φυσικού ή Χημικού ή Επιστήμης Υλικών ή Χημικού Μηχανικού ή Μηχανικού Υλικών ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή άλλης συναφούς σχολής και Μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης, επιπλέον του πρώτου πτυχίου τετραετούς ή πενταετούς διάρκειας
Αιτήσεις μέχρι 21.2.2021.
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9412469%CE%97%CE%95%CE%92-%CE%A86%CE%A9?inline=true


Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (Κηφισιά)
* 1 με Πτυχίο ΠΕ Κτηνιάτρου, Πανεπιστημιακού Τμήματος και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με νοσήματα που μεταδίδονται μέσω διαβιβαστών
Αιτήσεις μέχρι 12.2.2021.
https://diavgeia.gov.gr/doc/95%CE%9B%CE%A346%CE%A8%CE%A7%CE%9E3-%CE%A44%CE%94?inline=true


Institute of Computer Science (ICS) Foundation for Research and Technology – Hellas (FORTH) (Heraklion)
* 1 Electrical and Computer Engineering Post‐Doctoral fellow
* 1 MSc holder in Pervasive Computing Systems
Closing date: 05/02/2021.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9E5%CE%A8469%CE%97%CE%9A%CE%A5-%CE%99%CE%A17?inline=true


Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του ΕΚΕΤΑ (Θέρμη)
* 1 με Πτυχίο ΑΕΙ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Πληροφορικής και Διδακτορικό τίτλο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Πληροφορικής ή συναφούς ειδικότητας
Αιτήσεις μέχρι 8.2.2021.
https://diavgeia.gov.gr/doc/67%CE%9A%CE%9F469%CE%97%CE%A18-%CE%A86%CE%A3?inline=true


Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών του ΙΤΕ (Ηράκλειο)
* 1 με Διδακτορικό Τίτλο Εφαρμοσμένων Μαθηματικών ή Μαθηματικών ή άλλων Θετικών Επιστημών ή Επιστημών Μηχανικού
Αιτήσεις μέχρι 5.2.2021.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A3%CE%A9%CE%A0469%CE%97%CE%9A%CE%A5-%CE%9C4%CE%9B?inline=true


Μόνο για συνδρομητές

Σήμερα υπάρχουν συνολικά 52 προσκλήσεις πλήρωσης νέων θέσεων, οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο στους συνδρομητές της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που με μικρό τίμημα λαμβάνουν ενημέρωση στο email τους.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved