ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
ΑΠΘ | PRO-EXTOUR: Ερευνητικό έργο για τον βιωματικό τουρισμό στην βόρεια Ελλάδα
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 24.01.2023, 15:39

Οι αναπτυξιακές δυνατότητες και οι ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει η προώθηση και η ενίσχυση του βιωματικού τουρισμού, μέσω του ερευνητικού έργου PRO-EXTOUR, θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 και ώρες 9:30-15:00, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ.
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου PRO-EXTOUR στους εμπλεκόμενους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, καθώς και στην ακαδημαϊκή κοινότητα.
 
Το PRO-EXTOUR είναι ένα ερευνητικό έργο που στοχεύει στην προώθηση του βιωματικού τουρισμού ως βιώσιμου αναπτυξιακού άξονα για τις τουριστικές επιχειρήσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τοπικής κληρονομιάς και του πολιτισμού, των καινοτόμων λύσεων και της διασυνοριακής συνεργασίας. Το έργο αποτελεί κοινή πρωτοβουλία των πανεπιστήμιων Varna University of Management της Βουλγαρίας, Yerevan State University της Aρμενίας, του ΑΠΘ, καθώς και του οργανισμού πολιτιστικής δικτύωσης Georgian Arts and Culture Centre της Γεωργίας και του περιφερειακού συμπλέγματος φιλοξενίας Culinary Arts and Hospitality Association της Βουλγαρίας. Το έργο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2023. Επιστημονικός υπεύθυνος του έργου είναι ο Αν. Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ Απόστολος Παπαγιαννάκης.
 
Στην εκδήλωση, με τίτλο «PRO-EXTOUR: Προώθηση του βιωματικού τουρισμού που βασίζεται στην κληρονομιά και τον πολιτισμό στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας», θα παρουσιαστούν οι αναπτυξιακές δυνατότητες και οι ευκαιρίες που προσφέρει η προώθηση και ενίσχυση του βιωματικού τουρισμού στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω zoom, από τον σύνδεσμο https://authgr.zoom.us/j/92628617723 (Passcode: 007391).
 
* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα της ημερίδας.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Tο πρόγραμμα της εκδήλωσης 24012023.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved