ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Βραβείο William Stanley Moss

Proslipsis.gr | Αθήνα 12.03.2023, 23:47

Το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης προκηρύσσει το βραβείο William Stanley Moss.

Tο Βραβείο θα δοθεί σε υποψήφιο διδάκτορα του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο γνωστικό αντικείμενο «Ιστορία» ή σε ενεργό μεταπτυχιακό φοιτητή προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών ιστορίας (αρχαία ιστορία, βυζαντινή ιστορία, μεσαιωνική ιστορία της Δύσης, τουρκολογία ή οθωμανική ιστορία, σύγχρονη ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία) του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

Ο William Stanley Moss υπήρξε αξιωματικός του βρετανικού στρατού κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, με συνεισφορά στην απαγωγή του γερμανού στρατηγού Heinrich Kreipe∙ κατόπιν, γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος. Δημοσίευσε μυθιστορήματα και ιστορικά έργα, από τα οποία ένα έχει γυριστεί σε ταινία.

Το ύψος του βραβείου ορίζεται στα 1.000,00 ευρώ. Εάν οι βραβευόμενοι είναι περισσότεροι από ένας, το βραβείο μοιράζεται σε ισόποσα μέρη. Το βραβείο συνοδεύεται από αναμνηστική περγαμηνή με το όνομα του φοιτητή.

Δικαιολογητικά που απαιτείται να καταθέσουν οι υποψήφιοι:
α) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα,
β) συστατική επιστολή του επόπτη καθηγητή ή της επόπτριας καθηγήτριας της διατριβής ή της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας ή καθηγητή ή καθηγήτριας που διδάσκει στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στο οποία φοιτά ο υποψήφιος,
γ) ένα ολοκληρωμένο κεφάλαιο της διατριβής ή της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας ή
μία μεταπτυχιακή σεμιναριακή εργασία, ως δείγμα δουλειάς.

Προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής δικαιολογητικών στη Γραμματεία του Τμήματος historyarchaeology@ia.uoc.gr (θέμα email «Βραβείο W.S. Moss 2023): Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023.

Η απονομή του βραβείου θα γίνει σε ειδική εκδήλωση κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 στο Ρέθυμνο.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved