ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
3 Μηχανικοί στο Πολυτεχνείο Κρήτης
 

 

Αθήνα 30.8.2010, 18:04

Το Πολυτεχνείο Κρήτης ενδιαφέρεται να συνάψει σύμβαση έργου με τρεις επιστήμονες Μηχανικούς (Η/Υ και Παραγωγής και Διοίκησης) για το έργο "Κέντρο Καινοτομίας Κρήτης με Έμφαση στη Διαχείριση Φυσικών Πόρων", που χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) και το υπουργείο Οικονομίας, με φορέα υλοποίησης το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Αντικείμενο του προγράμματος είναι η δημιουργία ενός Κέντρου Καινοτομίας στα Χανιά, με έμφαση στη διαχείριση φυσικών πόρων και συγκεκριμένα, την βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη, την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών πιέσεων που δημιουργεί ο πρωτογενής τομέας, και την αξιοποίηση των αγροτικών προϊόντων/παραπροϊόντων της Κρήτης με την παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας. Επιπρόσθετα, αντικείμενο του προγράμματος είναι η πιλοτική επίδειξη καινοτόμων ευρημάτων των συνεργαζόμενων ερευνητικών φορέων (Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΤΕΙ Κρήτης, ΕΘΙΑΓΕ και ΜΑΙΧ), καθώς και η ενημέρωση του ιδιωτικού τομέα για περιβαλλοντικά μέτρα και πρακτικές που απαιτούνται για μία βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη.

Το Κέντρο Καινοτομίας Κρήτης θα διαχειρίζεται καινοτόμες λύσεις - προϊόντα που αναπτύσσουν οι ερευνητικοί φορείς της Κρήτης και θα δρα ως δίαυλος για την μεταφορά τεχνολογίας στον ιδιωτικό τομέα ή για τον συντονισμό αναπτυξιακών προγραμμάτων στη διαχείριση των φυσικών πόρων της Κρήτης.

Τέλος προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Δευτέρα 06/09/2010 και ώρα 14:00. Τηλ. επικοινωνίας: 28210-37041 - 37040, κ. Κουντουράκη Μαρία και κ. Φραγκεδάκη Ντίνα.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πλήρη πρόσκληση.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η πρόσκληση (αρχείο 176 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved