ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη συμβασιούχου έργου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Αθήνα 8.12.2010, 19:03

Στο πλαίσιο της Πράξης: «Πρακτική Άσκηση Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», το Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με ένα φυσικό πρόσωπο, με σύμβαση έργου περιορισμένης χρονικής διάρκειας, για την υποστήριξη του γραφείου Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών (σε επίπεδο part-time).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τα εξής:
- Πτυχίο ΑΕΙ, κατά προτίμηση Οικονομικών Επιστημών (μεταπτυχιακοί τίτλοι δεν είναι απαραίτητοι, αλλά εάν υπάρχουν θα συνεκτιμηθούν θετικά).
- Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας (τυχόν γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών δεν είναι απαραίτητη, αλλά εάν προκύπτει θα συνεκτιμηθεί θετικά).
- Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και ειδικότερα: α) επεξεργασίας κειμένου, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών Διαδικτύου.
- Εμπειρία σε υποστήριξη προγράμματος Πρακτικής Άσκησης ή εμπειρία σε συγχρηματοδοτούμενα έργα (ΚΠΣ, ΕΠΕΑΕΚ, ΕΣΠΑ).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (τίτλους σπουδών κλπ.), το αργότερο μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2010, στη διεύθυνση: Κεφαλληνίας 46, 11251 Αθήνα, υπόψη κυρίας Κυριακάκη, τηλ. 210-8665392 (στο φάκελο να αναγράφεται η φράση: «Συμμετοχή στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ΕΡ-1694-04»). Σε περίπτωση αποστολής με το ταχυδρομείο, θα ισχύσει η ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved