ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη συμβασιούχων έργου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Αθήνα 8 12.2010, 21:32

Το Οικονομικό Πανεπιστημίο Αθηνών ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με δύο φυσικά πρόσωπα, με σύμβαση έργου περιορισμένης χρονικής διάρκειας, για την υποστήριξη του γραφείου Πρακτικής Άσκησης του ΟΠΑ.

Ειδικότερα ενδιαφέρεται για:

* Ένα στέλεχος για την διοικητική υποστήριξη (Κωδ. Θέσης ΕΡ-1694-09_1), με τα εξής προσόντα:
- Πτυχίο ΑΕΙ, κατά προτίμηση Οικονομικών ή Κοινωνικών Επιστημών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων (μεταπτυχιακοί τίτλοι δεν είναι απαραίτητοι, αλλά εάν υπάρχουν, θα συνεκτιμηθούν θετικά).
- Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (γνώση άλλων ξένων γλωσσών δεν είναι απαραίτητη, αλλά εάν προκύπτει, θα συνεκτιμηθεί θετικά).
- Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και ειδικότερα: α) επεξεργασίας κειμένου, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών Διαδικτύου.
- Εμπειρία σε υποστήριξη προγράμματος Πρακτικής Άσκησης ή σε άλλη συναφή θέση ή σε θέση δημοσίων σχέσεων ή γραφείου προσωπικού μεγάλης επιχείρησης ή εμπειρία σε συγχρηματοδοτούμενα έργα (3ο ΚΠΣ, ΕΠΕΑΕΚ, ΕΣΠΑ).

* Ένα στέλεχος για την τεχνική υποστήριξη (Κωδ. Θέσης ΕΡ-1694-09_2), με τα εξής προσόντα:
- Πτυχίο ΑΕΙ Πληροφορικής (συναφής μεταπτυχιακός τίτλος δεν είναι απαραίτητος, αλλά
εάν υπάρχει, θα συνεκτιμηθεί θετικά)
- Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (τυχόν γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών δεν είναι απαραίτητη, αλλά εάν προκύπτει θα συνεκτιμηθεί θετικά).
- Εμπειρία ανάπτυξης λογισμικού, κατά προτίμηση σε περιβάλλον AEI, ή για διοικητικές εφαρμογές σε ΑΕΙ. Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση ή εμπειρία σε συγχρηματοδοτούμενα έργα (3ο ΚΠΣ, ΕΠΕΑΕΚ, ΕΣΠΑ) δεν είναι απαραίτητη αλλά θα συνεκτιμηθεί θετικά).

Η αμοιβή θα είναι ανάλογη των προσόντων και των συγκεκριμένων καθηκόντων που θα αναληφθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (τίτλους σπουδών κλπ.), το αργότερο μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2010, στη διεύθυνση: Κεφαλληνίας 46, 11251 Αθήνα, υπόψη κυρίας Κυριακάκη, τηλ.: 210 8665392 (στον φάκελο να αναγράφεται η φράση:
«Συμμετοχή στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση με κωδικό ……».

Οι προσλήψει γίνονται στο πλαίσιο της Πράξης: «Πρακτική Άσκηση Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» και συγκεκριμένα του υποέργου «Κεντρικές Δράσεις για την Πρακτική Άσκηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved