ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη αποφοίτου οικονομικού στο ΤΕΙ Κρήτης

 

Αθήνα 9.12.2010, 17:32

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κρήτης προτίθεται να συνεργασθεί, με σύμβαση ανάθεσης έργου, με έναν Πτυχιούχο ΑΕΙ, Οικονομικής Κατεύθυνσης, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του ΤΕΙ Κρήτης".

Η πράξη αυτή έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χρονική διάρκεια έργου: Έξι μήνες, με δυνατότητα επέκτασης έως την ολοκλήρωση της πράξης. Ο προϋπολογισμός αμοιβής ανατιθέμενου έργου ειναι €9.000,00.

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:
- Πτυχίο ΑΕΙ οικονομικής κατεύθυνσης.
- Πιστοποιημένη γνώση του λογισμικού πακέτου MS OFFICE 2007.
- Απαραίτητη επαγγελματική προϋπηρεσία, τουλάχιστον, τριών ετών σε διαχείριση προγραμμάτων χρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
- Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Tα δικαιολογητικά, (βιογραφικό σημείωμα, με ιδιαίτερη έμφαση στα προσόντα της παρούσας πρόσκλησης, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, τίτλοι σπουδών, και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση του ενδιαφερόμενου θα βοηθήσει την επιτροπή στην αξιολόγηση), θα πρέπει να
υποβάλλονται σε φάκελο (με πλήρη στοιχεία), συνοδευόμενο από σχετική αίτηση, στη Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ Κρήτης (πληροφορίες στo τηλέφωνο 2810-379315), μέχρι και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010, ή να σταλούν με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Ειδικός Λογαριασμός ΤΕΙ Κρήτης, Εσταυρωμένος, Ηράκλειο Κρήτης Τ.Κ. 71004, Τ.Θ. 1939.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved