ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσκληση υπουργείου Παιδείας προς εκπαιδευτικούς ΕΑΕ

 

Αθήνα 9.12.2010, 17:45

Πρόσκληση των υποψηφίων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) των κλάδων ΠΕ02.50, ΠΕ03.50, ΠΕ04.(01-02-03-05).50, που συμπεριλαμβάνονται στους κυρωμένους Πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ διδακτικού έτους 2010-2011, εάν επιθυμούν να προσληφθούν στο πρόγραμμα της εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία, απευθύνει το υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα, καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ02.50, ΠΕ03.50 και ΠΕ04.50 της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής, και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) οι οποίοι δεν έχουν έως τώρα προσληφθεί και υπέβαλαν αίτηση για ένταξη στους Ενιαίους Πίνακες προσωρινών Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής σχολ. έτους 2010-2011, σύμφωνα με την με αριθμ. πρωτ. 82529 / Γ6 /12-7-2010 Εγκύκλιο του ΥΠΔΒΜΘ και είχαν δηλώσει:
α) μεταξύ των σαράντα περιοχών προτίμησης και περιοχές προτίμησης για πρόσληψη σε περιοχές με μειωμένο ωράριο ή
β) «Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή ΕΑΕ με μειωμένο ωράριο διδασκαλίας και στις λοιπές περιοχές της Β/θμιας Εκπαίδευσης» και
γ) «Αποδέχομαι πρόσληψη ως εκπαιδευτικός με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΠΕ02.50, ΠΕ03.50, ΠΕ04.50)», εάν επιθυμούν να προσληφθούν στο πρόγραμμα της εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και με μειωμένο ωράριο, να δηλώσουν το πεδίο:
«Αποδέχομαι πρόσληψη ως εκπαιδευτικός με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου μειωμένου ωραρίου για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στις περιοχές μειωμένου που έχω δηλώσει στην αίτησή μου»

Το παραπάνω πεδίο έχει προστεθεί και είναι ενεργό στην προηγούμενη ηλεκτρονική αίτηση του «αναπληρωτή στα ΣΜΕΑ 2010» και η οποία είναι καταχωρημένη στο φάκελο του εκπαιδευτικού στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα.

Η επισυναπτόμενη Αίτηση - Δήλωση, σε έντυπο μηχανογραφικής επεξεργασίας, το οποίο χορηγείται από τις Διευθύνσεις και Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα υποβληθεί σε μία μόνο Διεύθυνση ή σε ένα μόνο Γραφείο, αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Η Αίτηση - Δήλωση αποτελεί και Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986.

Οποιαδήποτε άλλη τροποποίηση (περιοχών προτίμησης ή προσθήκη τυπικών προσόντων ή προσωπικών στοιχείων) δεν επιτρέπεται . Η Προθεσμία της καταχώρησης της παραπάνω συμπληρωματικής επιλογής στην αίτηση του «αναπληρωτή ΣΜΕΑΕ» ορίζεται από 10 -12 -2010 έως 15-12-2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved