ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη αποφοίτων λογιστικής στο ΤΕΙ Κρήτης

 

Αθήνα 9.12.2010, 18:12

Ο Ειδικός Λογαριασμός ΤΕΙ Κρήτης προτίθεται να προσλάβει με σύμβαση έργου τρία άτομα στο πλαίσιο του έργου: Ανάπτυξη και Διαχείριση προγραμμάτων (ΕΣΠΑ – Αναπτυξιακά – Ευρωπαϊκά, κ.λπ).

Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο ΤΕΙ Τμήματος Λογιστικής
- Άριστη γνώση Η/Υ και ειδικότερα σε λογιστικά πακέτα κατά προτίμηση EUROFASMA της SINGULAR και O.T.S. (Λογιστική παρακολούθηση και εφαρμογή διαχείρισης έργων) καθώς επίσης και MS OFFICE & INTERNET.
- Οκταετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε μηχανογραφημένο λογιστήριο (Γ΄ κατηγορίας βιβλία του Κ.Β.Σ.) & τετραετή προϋπηρεσία τουλάχιστον στη διαχείριση προγραμμάτων.
- Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες υποψήφιους).

Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν με γραπτή εξέταση και θα ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία διενέργειας της, από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Tα δικαιολογητικά, (βιογραφικό σημείωμα, με ιδιαίτερη έμφαση στα προσόντα της παρούσας πρόσκλησης, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, τίτλοι σπουδών, βιβλιάρια ενσήμων και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο το οποίο, κατά την κρίση του ενδιαφερόμενου, θα βοηθήσει την επιτροπή στην αξιολόγηση), θα πρέπει να υποβληθούν σε φάκελο, συνοδευόμενο από σχετική αίτηση, στη Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ Κρήτης, (πληροφορίες στα τηλέφωνα 2810 379315 και 2810 379339), μέχρι και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010, ή να σταλούν στην παρακάτω διεύθυνση: Ειδικός Λογαριασμός ΤΕΙ Κρήτης, Εσταυρωμένος, Τ.Κ. 71004 Τ. Θ. 1939 Ηράκλειο Κρήτης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved