ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Πρόσληψη διδασκόντων στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

 

Αθήνα 28.1.2011, 13:46

Το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του προγράμματος σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2010- 2011 και εφόσον εγκριθούν οι αντίστοιχες πιστώσεις, ενδιαφέρεται να απασχολήσει με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθ. 5 Π.Δ. 407/80:

1. Έναν (1) πτυχιούχο Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής ή συναφούς Τμήματος της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, κάτοχο διδακτορικού τίτλου σπουδών σε συναφές γνωστικό αντικείμενο, με διδακτική εμπειρία σε ΑΕΙ, για τις παραδόσεις του Μαθήματος «Κλινική Διατροφή ΙΙ».

2. Έναν (1) πτυχιούχο Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής ή συναφούς Τμήματος της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, κάτοχο διδακτορικού τίτλου σπουδών σε συναφές γνωστικό αντικείμενο, με διδακτική εμπειρία σε ΑΕΙ, για τις παραδόσεις του Μαθήματος «Διατροφή και Μεταβολισμός Μακροσυστατικών».

3. Έναν (1) πτυχιούχο ΑΕΙ Τμήματος Επιστημών Υγείας, κάτοχο διδακτορικού τίτλου στο γνωστικό αντικείμενο «Φυσιολογία του Ανθρώπου», για τις εργαστηριακές ασκήσεις και παραδόσεις του Μαθήματος «Φυσιολογία Ι».

4. Έναν (1) πτυχιούχο Τμήματος Βιολογίας ή Βιοτεχνολογίας ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής και κάτοχο διδακτορικού τίτλου σπουδών στη «Μικροβιολογία» με εμπειρία στη χρήση μοριακών τεχνικών σε επίπεδο μικροοργανισμών για τις εργαστηριακές ασκήσεις και παραδόσεις του Μαθήματος «Εφηρμοσμένη Μικροβιολογία».

5. Έναν (1) πτυχιούχο ΠΕ, κάτοχο πτυχίου του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής ή συναφούς Τμήματος, κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών για την κάλυψη των αναγκών των εργαστηριακών ασκήσεων των μαθημάτων «Κλινική Διατροφή ΙΙ» και «Διατροφή και Μεταβολισμός Μακροσυστατικών».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου 70, 17671 Καλλιθέα, τηλ. 210 9549114- 102) μέχρι 4 Φεβρουαρίου 2011 τα κάτωθι δικαιολογητικά:
- Αίτηση
- Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα που θα συμπεριλαμβάνει και το επιστημονικό έργο
- Αντίγραφα τίτλων σπουδών (αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ για τίτλους της αλλοδαπής)
- Βεβαίωση προϋπηρεσίας
- Συστατικές επιστολές
- Κάθε άλλο στοιχείο που μπορεί, κατά την κρίση του ενδιαφερόμενου, να βοηθήσει στην επιλογή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved