ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εγγραφές στο Μητρώο Επιμορφωτών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

Αθήνα 12.2.2011, 15:03

Στη συγκρότηση Μητρώου Επιμορφωτών για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και τη διδασκαλία των ελληνικών ως δεύτερη γλώσσας στους γονείς, προχωρεί το Πανεπιστήμιο Αγαίου, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση", Πράξη «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών», Δράση 7: «Σύνδεση Σχολείου Οικογενείας».

Στο Μητρώο μπορούν να ενταχθούν κάτοχοι σχετικών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και αποδεδειγμένης εμπειρίας στην εκπαίδευση ενηλίκων στα επιστημονικά πεδία:
- Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης
- Κοινωνιολογία της Οικογένειας
- Διαπολιτισμικές Σπουδές με έμφαση στη Διαπολιτισμική Συμβουλευτική
- Πολιτισμικές Σπουδές
- Διδακτική της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης γλώσσας

Η επιλογή των επιμορφωτών θα πραγματοποιηθεί με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: αποδεδειγμένη εμπειρία στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών, τεκμηριωμένη γνώση και εμπειρία στα αντικείμενα στα οποία θα επιμορφώσουν τους εκπαιδευτικούς.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά, μέχρι 20 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 14:00: Αίτηση, Βιογραφικό σημείωμα, Αντίγραφα τίτλων σπουδών, Στοιχεία που να αποδεικνύουν την αντίστοιχη επαγγελματική εμπειρία.

Η υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας πρέπει να γίνει με συστημένη επιστολή ή απευθείας κατάθεση στο γραφείο πρωτόκολλου στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας, Λόφος Πανεπιστημίου - Κτίριο Διοίκησης, Μυτιλήνη 811 00, Υπόψη κας Αγγελικής Λουϊζου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.: 210-6492212 (Κορίνα Πατσοπούλου), και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kpat@aegean.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved