ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Τριάντα θέσεις Προϊσταμένων Διοίκησης στην ΕΕ

Αθήνα 16.4.2015, 23:46

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει προσόντων και εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα προσλήψεων 30 επιτυχόντων υποψηφίων από τον οποίο η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης θα προσλάβει τα νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «προϊσταμένους διοίκησης» (ομάδα καθηκόντων AST).

Η παρούσα προκήρυξη διαγωνισμού, καθώς και οι γενικές διατάξεις που ισχύουν για τους γενικούς διαγωνισμούς, δημοσιεύονται στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 70 A της 27ης Φεβρουαρίου 2015 (http://eur-lex.europa.eu/legal-content/ EL/TXT/?uri=OJ:C:2015:070A:TOC) και αποτελούν το νομικά δεσμευτικό πλαίσιο για την παρούσα διαδικασία επιλογής.

Ο προϊστάμενος διοίκησης επικουρεί τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην εκπλήρωση της αποστολής του όσον αφορά την καθημερινή διαχείριση της αντιπροσωπείας σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν κάνει μία από τις παρακάτω δύο κατηγορίες σπουδών:
- Σπουδές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πιστοποιούμενες με δίπλωμα - πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων, στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, στα οικονομικά ή στη λογιστική, καθώς και επαγγελματική πείρα τουλάχιστον έξι ετών, κυρίως σε σχέση με τα καθήκοντα που περιγράφονται στην παρούσα ανακοίνωση,
- Σπουδές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πιστοποιούμενες με δίπλωμα το οποίο παρέχει δικαίωμα πρόσβασης στην μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς και επαγγελματική πείρα τουλάχιστον εννέα ετών, κυρίως σε σχέση με τα καθήκοντα που περιγράφονται στην παρούσα ανακοίνωση.

Για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, θα πρέπει να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO http://jobs.eu-careers.eu πριν τις 12 Μαΐου 2015 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved