ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Θέσεις εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Proslipsis.gr | Αθήνα 8.4.2021, 13:02

Γενικό Διαγωνισμό για την πρόσληψη εμπειρογνωμόνων στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων των κρατών μελών και εμπειρογνώμονες στον τομέα του κεκτημένου του Σένγκεν (AD 7), προκηρύσσει το... ΑΣΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).


Στήριξη διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων: Το μεγαλύτερο μέρος των προσλήψεων σε αυτόν τον τομέα του διαγωνισμού θα αναλάβει η Γενική Διεύθυνση Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων. Οι εμπειρογνώμονες που θα προσληφθούν θα αναλάβουν τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση έργων τεχνικής υποστήριξης, με σκοπό τη στήριξη διοικητικών και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στα κράτη μέλη, στους ακόλουθους τομείς/κλάδους εμπειρογνωσίας: Δημόσια διοίκηση, Δικαστικό σύστημα, Χρηματοπιστωτικός τομέας, Υπηρεσία δημοσίων εσόδων, Διαχείριση δαπανών, Επιχειρηματικό πλαίσιο, Τομέας της ενέργειας και του κλίματος, Περιβαλλοντικός τομέας, Τομέας της εκπαίδευσης, Τομέας της υγείας, Συστήματα κοινωνικής πρόνοιας, Ψηφιοποίηση.

Κεκτημένο του Σένγκεν: Το μεγαλύτερο μέρος των προσλήψεων σε αυτόν τον τομέα του διαγωνισμού θα αναλάβει η Γενική Διεύθυνση Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων. Οι εμπειρογνώμονες που θα προσληφθούν θα πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν συναφή εμπειρογνωσία και συναφείς νομικές, στρατηγικές ή πρακτικές γνώσεις, και θα αναλάβουν την ευθύνη του σχεδιασμού, της εφαρμογής και της αξιολόγησης του κεκτημένου του Σένγκεν στα κράτη μέλη, με σκοπό την ενίσχυση του ισχύοντος νομικού πλαισίου και πλαισίου  πολιτικής, στους ακόλουθους τομείς/κλάδους εμπειρογνωσίας: Ολοκληρωμένη διαχείριση των συνόρων, Διαχείριση των εξωτερικών συνόρων, Αστυνομική συνεργασία στον τομέα της εφαρμογής του κεκτημένου του Σένγκεν, Πολιτική για τις θεωρήσεις, Συστήματα πληροφοριών μεγάλης κλίμακας για τα σύνορα, τη μετανάστευση και την ασφάλεια, για τη διαλειτουργικότητά 
τους και για την αυτοματοποίηση των συνοριακών ελέγχων, Τομέας διαχείρισης της μετανάστευσης, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται μέχρι τις 11 Μαΐου 2021 και ώρα 12:00 Βρυξελλών.

Η πρόσκληση δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, τεύχος C 120 Α|2021.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved