ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εξωτερικοί επιστημονικοί συνεργάτες στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος (9/2/08)


Αθήνα 9.2.2008, 12:48
Η Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στα πλαίσια υλοποίησης διαφόρων προγραμμάτων, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων εξωτερικών επιστημονικών συνεργατών οι οποίοι θα απασχοληθούν με μίσθωση ανεξαρτήτων υπηρεσιών ορισμένου χρόνου.

Οι θέσεις ανά Ινστιτούτο είναι οι εξής:

* Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
-
Δύο θέσεις εξωτερικών συνεργατών από το έργο Υποστήριξης Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Ε-466, οι οποίοι θα απασχοληθούν με την σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοχώρου του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα:
1. Πτυχίο Πληροφορικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
2. Τεκμηριωμένη εμπειρία στον σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοχώρων
3. Επαρκείς γνώσεις πάνω σε Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένων (content Management Systems)
4. Άριστη γνώση αγγλικών
5. Μεταπτυχιακές σπουδές σε συναφή αντικείμενα θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες µε την κα. Ελένη Κουλοχέρη στο τηλέφωνο 210-6503148 ή στο email: ekoul@iit.demokritos.gr

* Ινστιτούτο Πυρηνικής Τεχνολογίας - Ακτινοπροστασίας
- Μία θέση εξωτερικού συνεργάτη  στα πλαίσια του έργου « Φαινόμενα Μεταφοράς» Ε-1224,Φυσικού ή Μηχανικού μα Διδακτορικό Δίπλωμα και εμπειρία επιστημονικού προγραμματισμού σε γλώσσα  FORTRAN και περιβάλλοντα UNIX, LINUX και WINDOWS. Ζητείται επίσης εμπειρία  στη χρήση πολύπλοκων κωδικών για ερευνητικούς σκοπούς. Η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής είναι απαραίτητη, ενώ γνώσεις MathLab, Mathematica  και Auto CAD θα ληφθούν ιδιαιτέρως υπόψη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με την Δρ. Μ.Βαρβαγιάννη   στο τηλ : 210 6503720, 2106503734, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.
- Δύο θέσεις εξωτερικών συνεργατών στα πλαίσια των έργων Ε-1102, Ε-1103 και Ε-1456 του Εργαστηρίου Ηλιακών και Άλλων Ενεργειακών Συστημάτων ως εξής:
1. Μία θέση Μηχανολόγου Μηχανικού ΑΕΙ, ενεργειακής κατεύθυνσης.
2. Μία θέση Μηχανολόγου Μηχανικού ΤΕΙ, ενεργειακής κατεύθυνσης.
Θα συνεκτιμηθούν θετικά γνώσεις και εμπειρία στους τομείς :
• Δοκιμές-Μετρήσεις
• Ηλιακή Ενέργεια-Ηλιακά Συστήματα
• Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μπαμπαλή   στο τηλ : 210 6503821, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες

* Ινστιτούτο Βιολογίας
- Μία θέση μεταδιδακτορικού συνεργάτη για 5 μήνες στα πλαίσια του έργου «Μέθοδοι ανίχνευσης μεταλλαγμένου DNA σε τρόφιμα και γενική χρήση τεχνικών μοριακής βιολογίας» Ε-1485.
Προαπαιτούμενα προσόντα:
• Πτυχίο Βιολογίας πανεπιστημιακού ιδρύματος της ημεδαπής ή αντίστοιχο αναγνωρισμένου ιδρύματος της αλλοδαπής. 
• Διδακτορικό δίπλωμα στη Βιολογία.
• Εμπειρία σε τεχνικές μοριακής βιολογίας εφαρμοσμένες σε κυτταρικές σειρές, καθώς και μοριακές τεχνικές σχετιζόμενες με το φαινόμενο της κυτταρικής απόπτωσης και τη μελέτη κυτταροτοξικότητας φαρμάκων. Επιθυμητή είναι η προηγούμενη εμπειρία εργασίας μετά την απόκτηση διδακτορικού.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν με την αίτησή τους ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα τίτλου σπουδών και δημοσιεύσεών τους και ένα σύντομο υπόμνημα (μέχρι 2 σελίδες) στο οποίο θα περιγράφεται η μέχρι τώρα εμπειρία και τα ενδιαφέροντά τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με τον την γραμματεία του Ινστιτούτου Βιολογίας στο τηλ.: 210 6503582, e-mail: biology@bio.demokritos.gr τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

* Λειτουργική υποστήριξη Προγραμμάτων ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος"
- Έξι θέσεις Γενικών καθηκόντων και Εννέα (9) θέσεις φυλάκων, για την λειτουργική υποστήριξη προγραμμάτων που υλοποιούνται στο  Ε.Κ.Ε.Φ.Ε."Δ"  ΕΕ-278. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής ή μέσης εκπαίδευσης, να έχουν προϋπηρεσία στην φύλαξη εγκαταστάσεων υψίστης σημασίας και να έχουν γνώσεις πληροφορικής. Επίσης γνώση ξένης γλώσσας θα ληφθεί σοβαρά υπόψη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με τον τον κ.Ι.Θ.Παπαδόπουλο στο τηλ.: 210 6503087, e-mail:
papado@gel.demokritos.gr, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Αιτήσεις
Αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά, θα πρέπει να υποβληθούν στην Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» εως 15 Φεβρουαρίου 2008, Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες με τους αρμόδιους που αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω.
Σε κάθε αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται το Ινστιτούτο ο αριθμός έργου και ο αρμόδιος για πληροφορίες. Το έντυπο της αίτησης διατίθεται στη διεύθυνση: http://www.demokritos.gr/word_documents/Αίτηση_ΓΕΛ_09_06_2006.rtf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved