ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Αυτές οι 5 θέσεις στο ΚΕΠ Γαλατσίου... μυρίζουν μονιμότητα (11/2/08)


Αθήνα 11.12.2008, 21:43
Υποψηφιότητα για μόνιμη θέση σε Κέντρο Εξυπηρέτησης πολιτών (ΚΕΠ) θα βάλουν όσοι καλύψουν -μέσω αδιαφανών και διαβλητών διαδικασιών- κάποια από τις 5 θέσεις με σύμβαση έργου, διάρκειας 24 μηνών, που προκηρύσσει ο Δήμος Γαλατσίου Αττικής για το ΚΕΠ - 2ο Παράρτημα Γαλατσίου.

Κι αυτό, γιατί με 24 μήνες προϋπηρεσίας αποκτούν το δικαίωμα να συμμετάσχουν αργότερα στις διαδικασίες πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού σε ΚΕΠ, που καλύπτονται μέσω ΑΣΕΠ, και να κατακτήσουν μόνιμη θέση.

Οι επιλεγόμενοι θα αναλάβουν το έργο «της εγκατάστασης και θέσης σε λειτουργία του προγράμματος για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του πολίτη και της εκπαίδευσης των υπαλλήλων, που θα στελεχώσουν το ΚΕΠ, του Δήμου Γαλατσίου" και θα πρέπει να έχουν τα εξής τυπικά προσόντα:
- Να είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημίου ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ή κάτοχοι τίτλου σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (απόφοιτοι Λυκείων, ΙΕΚ κ.λπ.)
- Να γνωρίζουν άριστα χειρισμό Η/Υ.
- Να γνωρίζουν άριστα ή πολύ καλά ή καλά τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα (Αγγλικά ή Γαλλικά ή Γερμανικά).

"Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα συνεκτιμηθούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν καταλληλότητα των επιλεγομένων για το συγκεκριμένο έργο", περιγράφει ειρωνικά η σχετική πρόσκληση του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες να υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο άτομο αίτηση και βιογραφικό σημείωμα, επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα προσόντα (επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών, υπεύθυνη δήλωση για τη γνώση χειρισμού H/Y και ξένης γλώσσας), στο κατάστημα του Δήμου Γαλατσίου, οδός Αρχιμήδους και Ιπποκράτους 2, Γραφεία Προσωπικού, 1ος όροφος, τηλ.: 210-2143325-323.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved