ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
6 πτυχιούχοι ΑΕΙ στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (12/2/08)


Αθήνα 12.2.2008, 15:43
Το Τελλόγλειο Ίδρυμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προτίθεται να προσλάβει με σύμβαση έργου διάρκειας 6 μηνών το παρακάτω προσωπικό.

* 2 ΠΕ του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας ή συναφών σπουδών για την επιστημονική τεκμηρίωση του πολιτισμικού υλικού.
Απαραίτητη η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, θα συνεκτιμηθούν διδακτορικός ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών και προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχο πρόγραμμα του Ε.Π. "ΚτΠ». Επιθυμητή η πολύ καλή γνώση της Γαλλικής ή Γερμανικής γλώσσας.
* 1 ΠΕ ή ΤΕ του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας για τη συλλογή και καταγραφή του πολιτισμικού υλικού.
Απαραίτητη η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, θα συνεκτιμηθούν η προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχο πρόγραμμα του Ε.Π. «ΚτΠ» ή σε φορέα ανάλογης κατεύθυνσης και η πολύ καλή γνώση της Γαλλικής ή Γερμανικής γλώσσας. 
* 1 ΠΕ του Τμήματος Φιλολογίας ή Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής για τη φιλολογική επιμέλεια όλων των παραγομένων κειμένων, θα συνεκτιμηθεί διδακτορικός ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών.
Απαραίτητη η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, θα συνεκτιμηθούν η προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχο πρόγραμμα του Ε.Π. «ΚτΠ» και η πολύ καλή γνώση της Γαλλικής ή Γερμανικής γλώσσας. 
* 1 ΠΕ του Τμήματος Αγγλικής γλώσσας & Φιλολογίας ή συναφών σπουδών για τις αντίστοιχες μεταφράσεις όλων των παραγομένων κείμενων του πολιτισμικού υλικού και των ηλεκτρονικών εκδόσεων στην αγγλική γλώσσα.
Απαραίτητη προηγούμενη συναφής επαγγελματική εμπειρία. Θα συνεκτιμηθεί η προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχο πρόγραμμα του Ε.Π. «ΚτΠ». 
* 1 ΠΕ του Τμήματος Πληροφορικής ή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, για τις υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και υποστήριξης λογισμικού της ηλεκτρονικής περιήγησης της έκθεσης και των ηλεκτρονικών εκδόσεων.
Απαραίτητη η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, θα συνεκτιμηθεί η προηγούμενη εμπειρία σε συναφές αντικείμενο σε αντίστοιχο πρόγραμμα του Ε.Π. «ΚτΠ».

Η γνώση των παραπάνω θα πιστοποιείται με τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών και ετήσια τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχη θέση και οι αμοιβές θα καθοριστούν κατά περίπτωση.

Σε όλες τις περιπτώσεις η προϋπηρεσία θα αποδεικνύεται με βεβαιώσεις εργοδοτών, στις οποίες θα πρέπει να αναγράφεται η διάρκεια και το είδος της απασχόλησης των υποψηφίων. Τα επιπλέον προσόντα (διδακτορικοί και μεταπτυχιακοί τίτλοι ή πιστοποιήσεις) θα συνεκτιμώνται αναλόγως, μόνο εάν είναι συναφή με τα παραπάνω αντικείμενα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει το βιογραφικό τους σημείωμα. Απαραίτητη κρίνεται η προσωπική συνέντευξη η οποία θα οριστεί με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέσα σε ένα 15θήμερο από τη δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον ημερήσιο τύπο καθώς και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

Το έντυπο της αίτησης θα διατίθεται από τη Γραμματεία του Ιδρύματος (Αγ. Δημητρίου 159Α, 54636 Θεσσαλονίκη, 2ος όροφος, κα Α. Πλουμπή τηλ. 2310-991601,991610), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9 π.μ.-12 μ., όπως επίσης και από την αντίστοιχη ιστοσελίδα του Τελλογλείου Ιδρύματος (www.auth.gr/teloglion).

Το πρόγραμμα
Το Ίδρυμα είναι τελικός Δικαιούχος για την υλοποίηση του Υποέργου 1 με τίτλο «Συλλογή, καταγραφή, επιστημονική τεκμηρίωση πολιτισμικού υλικού (έργα τέχνης, αρχειακό υλικά) και σχεδιασμός της ηλεκτρονικής περιήγησης της έκθεσης «Η Ελλάδα που αλλάζει-Τέχνη και προσωπικότητες στον 20ο αιώνα», της ενταγμένης πράξης με τίτλο «Επιστημονική Τεκμηρίωση, Καταγραφή, Ψηφιοποίηση Πολύτιμου Πολιτισμικού Υλικού Νεοελληνικής Τέχνης και Ανάδειξη του μέσω Ψηφιακών Εφαρμογών, Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Εκδόσεων και του Διαδικτύου», κωδικό ΟΠΣ 117325, του Ε.Π. «Κοινωνία της Πληροφορίας» 2000-2006, ¶ξονας Προτεραιότητας 1 «Παιδεία & Πολιτισμός», Μέτρο 1.3 «Τεκμηρίωση, Αξιοποίηση & Ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ κατά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved