ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Μέλος ομάδας έργου από το ΙΔΕΚΕ (14/2/08)


Αθήνα 14.2.2008, 14:44
Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ) της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων του υπουργείου Παιδείας, προκηρύσσει μια θέση μέλους ομάδας έργου.

Οι αρμοδιότητες είναι οι εξής:
• Διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων, συστημάτων δικτύων, εφαρμογών και λοιπού εξοπλισμού • Λειτουργία υλικού και λογισμικού (H/W & S/W)
• Διαχείριση χρηστών (λογαριασμούς (accounts), επίπεδα πρόσβασης, κανόνες ελέγχου πρόσβασης χρηστών)
• Κατάρτιση της πολιτικής ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων και της υλοποίησή της • Αποκατάσταση των βλαβών του Υλικού και Λογισμικού (H/W & S/W) και για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων
• Συντήρηση και αναβάθμιση εξοπλισμού και υπηρεσιών 1
• Εποπτεία της ανάπτυξης αρθρωμάτων (modules) λογισμικού και φροντίδα για την ένταξη τους στο σύστημα και την τοποθέτηση τους σε λειτουργία
• Παρακολούθηση υπηρεσιών για τον έγκυρο εντοπισμό και διόρθωση προβλημάτων • Τήρηση Αντιγράφων Εφεδρείας (back-ups) και ανάκτησή τους
• Παροχή τεχνικής βοήθειας εσωτερικά (προς εργαζόμενους) και εξωτερικά (εκπαιδευόμενους κ.λ.π.)
• Υποστήριξη Υποέργων
• Συνεργασία με τα μέλη της Ομάδας Έργου, τους Υπεύθυνους Σπουδών και Υπεύθυνους Διδακτικών Ενοτήτων καθώς και τα στελέχη των Κ.Ε.Ε. και του Κ.Ε.Ε.ΕΝ.ΑΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη σχετική προκήρυξη καθώς και την Αίτηση Υποψηφιότητας στην ιστοσελίδα του ΙΔΚΕ www.ideke.edu.gr ή στα γραφεία του,Αχαρνών 426 και Κοκκινάκη 17, Αθήνα Τ.Κ. 11143, 1ος όροφος. Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν την Αίτηση Υποψηφιότητας τους η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του φορέα και την υποβάλλουν μαζί με τα επικυρωμένα αντίγραφα των αντίστοιχων τίτλων, βεβαιώσεων και πιστοποιητικών, που αναγράφονται στη σχετική αίτησή τους, ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά στο ΙΔΚΕ (Αχαρνών 426 και Κοκκινάκη 17, Αθήνα Τ.Κ. 11143) με καταληκτική προθεσμία παραλαβής των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών έως τις 28/02/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Δήλωση προσόντων στην αίτηση υποψηφίου/ας χωρίς να συνοδεύεται από σχετικό δικαιολογητικό δε λαμβάνεται υπόψη.

Οι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση επιλέγονται μετά από συνέντευξη, η οποία είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με τα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα. Δε γίνονται δεκτές και απορρίπτονται αιτήσεις που αποστέλλονται με FAX ή e-mail. Μετά την παραπάνω ημερομηνία ουδεμία αίτηση γίνεται αποδεκτή ούτε και ταχυδρομικά (η ημερομηνία του ταχυδρομείου δε λαμβάνεται υπόψη).

Πληροφορίες από 10.00 έως 14.00 καθημερινά στα τηλέφωνα, 210 – 2581849, Α. Καρανάσου και Αι. Γιαννοπούλου. Τα αποτελέσματα κατάταξης των υποψηφίων δημοσιοποιούνται με καταχώρησή τους στην ηλεκτρονική σελίδα του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. (www.ideke.edu.gr) και παράλληλα γίνεται ανάρτησή τους σε πίνακα, στα γραφεία του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. για διάστημα 3 ημερών από την έκδοσή τους. Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται στο Ι.Δ.ΕΚ.Ε. μέσα στην ανατρεπτική προθεσμία των τριών πλήρων ημερών, αρχομένης από την επόμενη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων επιλογής στην ιστοσελίδα του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. Εάν η τελευταία μέρα της ανωτέρω τριήμερης προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων είναι Σάββατο ή ημέρα αργίας των δημοσίων υπηρεσιών, τότε η προθεσμία παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι και την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την αργία. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής ουδεμία ένσταση γίνεται δεκτή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved