ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Συμβάσεις για 601 γιατρούς και οδοντιάτρους στο ΙΚΑ (6/3/2008)


Αθήνα 6.3.2008, 22:59
Ανάθεση με μίσθωση έργου σε 621 γιατρούς και οδοντιάτρους, προκειμένου να αντιμετωπισθούν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες παροχής ιατρικών υπηρεσιών σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους του Ιδρύματος σε διάφορες περιοχές της χώρας, προβλέπει απόφαση του υπουργείου Απασχόλησης.

Όπως αναφέρεται σε αυτή, η σύμβαση συνάπτεται για χρονικό διάστημα δώδεκα 12 μηνών, εντός του οποίου πρέπει να περατωθεί το ανωτέρω έργο, και λύεται με την ολοκλήρωση του. Η διάρκειάτης δεν μπορεί να υπερβεί τους 12 μήνες, με την συμπλήρωση των οποίων λήγει αυτοδικαίως χωρίς περαιτέρω διατυπώσεις.

Οι ιατρικές υπηρεσίες θα παρέχονται από τους συμβαλλόμενους ιατρούς και οδοντιάτρους από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης στα ιατρεία του
ΙΚΑ−ΕΤΑΜ ή στο ιδιωτικό τους ιατρείο, για 27 ώρες την εβδομάδα. Το ωράριο θα είναι ελαστικό ή μη και θα συμφωνείται από το συμβαλλόμενο ιατρό ή οδοντίατρο και το Διευθυντή της οικείας Υγειονομικής Υπηρεσίας του Ιδρύματος.

Η συνολική ετήσια αμοιβή κάθε ιατρού ή οδοντιάτρου ορίζεται σε 21.000 € μικτά. Σε περίπτωση που οι ιατρικές υπηρεσίες παρέχονται σε προβληματικές ή παραμεθόριες περιοχές, όπως αυτές χαρακτηρίζονται με τις ισχύουσες διατάξεις, ή όπου δεν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορεί με απόφαση του Διοικητή του Ιδρύματος να καταβάλλεται μεγαλύτερη αμοιβή.

Σε περίπτωση απουσίας του, ο συμβαλλόμενος ιατρός ή οδοντίατρος δεν δικαιούται αμοιβής, οφείλει δε να ενημερώνει εγκαίρως τον οικείο Διευθυντή, ο οποίος εκδίδει απόφαση αναστολής της σύμβασης για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ δικαιούται να καταγγείλει τη σύμβαση και πριν από τη λήξη της χωρίς την υποχρέωση καταβολής οποιασδήποτε αποζημίωσης εάν:
1. ο συμβαλλόμενος ιατρός ή οδοντίατρος παραβεί οποιονδήποτε από τους ουσιώδεις όρους της σύμβασης
2. παύσει να παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του Ιδρύματος για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών.

Ο συμβαλλόμενος ιατρός ή οδοντίατρος υποχρεούται να παρέχει τις υπηρεσίες του για ένα μήνα μετά της υποβολής της γραπτής του παραίτησης, εκτός εάν αυτή γίνει νωρίτερα δεκτή από το ΙΚΑ−ΕΤΑΜ.

Με τη λύση της σύμβασης ή την για οποιονδήποτε λόγο καταγγελία της, ο ιατρός ή οδοντίατρος οφείλει να παραδώσει τα συνταγολόγια και λοιπά στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved