ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εγγραφές σε Μητρώο Αξιολογητών της ΚτΠ 19/11/09


Αθήνα 19.11.2009, 22!43
Μητρώο Μελών Επιτροπών Αξιολόγησης των προσφορών που υποβάλλονται σε διαγωνισµούς που διενεργεί η ίδια στο πλαίσιο του Ε.Π. «∆ιοικητική Μεταρρύθµιση» προτίθεται να καταρτίσει η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. (ΚτΠ Α.Ε.).

∆ικαίωµα εγγραφής στο Μητρώο έχουν όσοι:
- Είναι Υπάλληλοι του ∆ηµόσιου ή του ευρύτερου ∆ηµόσιου τοµέα ή µέλη (∆ΕΠ ) διδακτικού προσωπικού των ΑΕΙ ή ΤΕΙ.
- Έχουν ειδικότητα και εµπειρία στους τοµείς: ∆ηµόσια ∆ιοίκηση, ∆ηµόσιο ∆ίκαιο, ∆ηµοσιονοµικό ∆ίκαιο, Οικονοµικό ∆ίκαιο, ∆ιοικητικές Επιστήµες - Οργανωτικός Ανασχεδιασµός, ∆ιοίκηση Ανθρώπινου ∆υναµικού.
- ∆εν έχουν καταδικαστεί για κακούργηµα σε οποιαδήποτε ποινή.
- ∆εν έχουν στερηθεί των πολιτικών τους δικαιωµάτων.
- ∆εν έχουν καταδικαστεί για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, δωροδοκία ή δωροληψία, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, συκοφαντική δυσφήµηση καθ’ υποτροπή ή εγκλήµατα γενετήσιας ελευθερία ή οικονοµικής εκµετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
- ∆εν είναι υπόδικοι λόγω παραποµπής µε τελεσίδικο βούλευµα για κακούργηµα.
- Οι άνδρες έχουν εκπληρώσει την στρατιωτική τους θητεία (ή νόµιµα έχουν απαλλαγεί απ’ αυτήν).
- Μπορούν να δηλώσουν υπεύθυνα ότι αναλαµβάνουν την υποχρέωση να παράσχουν προς την ΚτΠ ΑΕ κάθε έγγραφο που θα τους ζητηθεί προκειµένου να τεκµηριωθεί η κάλυψη των κριτηρίων και των προϋποθέσεων εγγραφής τους στο Μητρώο.
- Μπορούν να δηλώσουν υπεύθυνα ότι µε την υποβολή της αίτησής τους στο Μητρώο Αξιολογητών παρέχουν στην ΚτΠ ΑΕ την άδεια για τη χρήση και την επεξεργασία των δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν για την εξυπηρέτηση των σκοπών του εν λόγω Μητρώου.
- Μπορούν να βεβαιώσουν ότι έχουν τη δυνατότητα να παρευρίσκονται κάθε φορά στις συνεδριάσεις των Επιτροπών Αξιολόγησης που θα γίνονται αποκλειστικά στα γραφεία της ΚτΠ Α.Ε.

Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις και ενδιαφέρονται θα πρέπει να "κατεβάσουν" από τον ∆ιαδικτυακό κόµβο της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. http://www.ktpae.gr, το σχετικό ενηµερωτικό υλικό, αλλά και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, µέχρι την 13η Ιανουαρίου 2010 ηµέρα Τετάρτη.

Στην περίπτωση που κάποιος επιθυµεί να υποβάλλει εγγράφως τη σχετική αίτηση, µπορεί να την παραλαµβάνει από τα γραφεία της ΚτΠ Α.Ε. επί της οδού Ηλιουπόλεως, αρ. 2- 4, 172 37, Υµηττός, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες ή µέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας. Στην περίπτωση αυτή, η αίτηση θα αποστέλλεται προς την ΚτΠ Α.Ε. σε σφραγισµένο φάκελο, µε ένδειξη που θα αναγράφεται πάνω στο φάκελο: «Για την Εγγραφή στο Μητρώο Αξιολογητών Έργων του Ε.Π. «∆ιοικητική Μεταρρύθµιση 2007-2013».

Για τυχόν αιτήµατα ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αποστέλλουν e-mail στη διεύθυνση dm_registry@ktpae.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved