ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Μόνιμες θέσεις σε Πανεπιστήμια 20/11/09
 


Αθήνα 20.11.2009, 19:04
Επτά θέσεις Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ) θα προκηρύξουν προσεχώς τέσσερα Πανεπιστήμια της χώρα και ειδικότερα το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Σχολή Καλών Τεχνών, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Πρόκειται για θέσεις 5ετούς θητείας, ουσιαστικά όμως οδηγούν στην μονιμότητα (τουλάχιστον αυτό γίνονταν μέχρι σήμερα). Την επιλογή διενεργούν επιτροπές που ορίζουν τα ίδια τα Πανεπιστήμια, στο πλαίσιο της αυτόνομης λειτουργίας τους. Πρόκειται δηλαδή για προσλήψεις που γίνονται εκτός ΑΣΕΠ (με ό,τι αυτό σημαίνει).

Οι συγκεκριμένες προσκλήσεις, που θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο, δημοσιεύθηκαν στο τεύχος Γ' αρ. 931/19 Νοεμβρίου 2009 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην αντίστοιχη Γραμματεία του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τις ανακοινώσεις των ιδρυμάτων.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Oι ανακοινώσεις (αρχείο pdf 177 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved