ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Με τέσσερις προκηρύξεις οι 3.786 τακτικές θέσεις (6/12/05)


Αθήνα 6.12.2005, 14:14
Η «προκήρυξη της χρονιάς» δεν θα είναι τελικά μία, αλλά τέσσερις, μία για κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης. Και θα προβλέπουν την πλήρωση συνολικά 3.786 τακτικών θέσεων σε νοσοκομεία και φορείς υγείας, στο ΙΚΑ και σε άλλους φορείς.

Το ΑΣΕΠ κατέληξε στην απόφαση να «σπάσει» την προκήρυξη σε τέσσερα κομμάτια λόγω των πρόσθετων αιτημάτων πρόσληψης που του υπέβαλαν κυρίως Ταμεία του Δημοσίου, όπως το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων και το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων, οι θέσεις των οποίων θα ενταχθούν στις προκηρύξεις.

Έτσι, οι τέσσερις προκηρύξεις, που ελπίζεται ότι θα εκδοθούν μέσα στον Δεκέμβριο, θα περιέχουν αντίστοιχα:

- 743 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), κλάδων διοικητικού – οικονομικού, ιατρών, μηχανικών, πληροφορικής, νοσηλευτών, κ.ά.

- 1.426 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), κλάδων διοικητικού – λογιστικού, λογιστικής, βιβλιοθηκονομίας, διοίκησης μονάδων νοσοκομείων, πληροφορικής, μηχανικών, επαγγελμάτων υγείας κ.ά.

- 951 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκαπίδευσης (ΔΕ), κλάδων διοικητικού – λογιστικού, παραϊατρικών επαγγελμάτων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών κ.ά.

- 666 θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ).

Οι θέσεις θα καλυφθούν με την διαδικασία της σειράς προτεραιότητας, ενώ οι προκηρύξεις θα δημοσιευθούν στο τεύχος ΑΣΕΠ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και θα αναφέρουν και την εικοσαήμερη προθεσμία αποστολής των αιτήσεων στο ΑΣΕΠ.

* Σχετικά δημοσιεύματα της proslipsis.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved