ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
1.600 οι θέσεις διοικητικών της επικείμενης προκήρυξης ΑΣΕΠ (3/10/07)


Αθήνα 3.10.2007, 15:33
Αυξάνονται και πληθύνονται οι θέσεις της επικείμενης μεγάλης προκηρύξης του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη με τη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας διοικητικών υπαλλήλων σε φορείς του δημόσιου τομέα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το ΑΣΕΠ, οι θέσεις της προκήρυξης θα είναι περίπου 1.600, αντι 1.334 που ήταν μέχρι πρότινος (δείτε τους παλαιούς πίνακες της Proslipsis) και η προκήρυξη θα εκδοθεί τελικά τον Νοέμβριο.

Η ιδιαιτερότητα της προκήρυξης είναι ότι τις θέσεις –πλην ορισμένων- θα μπορούν να τις διεκδικήσουν υποψήφιοι ανεξαρτήτως τίτλου σπουδών, επειδή πρόκειται για θέσεις διοικητικού προσωπικού.

Αιτία για την καθυστέρηση έκδοσης της προκήρυξης είναι η θέσπιση μερικών νομοθετικών ρυθμίσεων που έπρεπε να ενσωματωθούν σε αυτή. 

Εν τω μεταξύ το ΑΣΕΠ ετοιμάζει μία ακόμη προκήρυξη, αυτή τη φορά για την πρόσληψη διοικητικών στα ΑΕΙ, η οποία επίσης θα εκδοθεί το Νοέμβριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved