ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Υποτροφίες από το Ίδρυμα Marfin

 

Αθήνα 3.9.2010, 13:45

Τρεις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικού ή εξωτερικού θα χορηγήσει Ίδρυμα Marfin της Marfin Egnatia Bank, στη μνήμη των υπαλλήλων που χάθηκαν πέρυσι Επαμεινώνδα Τσακάλη, Παρασκευής Ζούλια και Αγγελικής Παπαθανασοπούλου.

Το ύψος κάθε υποτροφίας ανέρχεται σε 15.000 ευρώ ετησίως και χορηγείται σε υποψήφιους που έχουν ήδη εγγραφεί σε μεταπτυχιακα πρόγραμμα τραπεζικών η οικονομικών σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν:
- Ημερομηνία γέννησης μετά την 30/09/1980.
- Ελληνική ή Κυπριακή υπηκοότητα.
- Τίτλο σπουδών Πανεπιστημίου της Ελλάδας ή Πανεπιστημίου του εξωτερικού αναγνωρισμένο από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.).
- Βαθμό πτυχίου από 7,5/10 και άνω από ελληνικό πανεπιστήμιο ή ισότιμη βαθμολογία από Πανεπιστήμιο Εξωτερικού, βεβαιωμένη από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
- Γίνει δεκτοί σε Πανεπιστήμιο για μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής τους, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, για την παρακολούθηση πρώτου μεταπτυχιακού προγράμματος τραπεζικού ή οικονομικού αντικειμένου.

Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 30 Σεπτεμβρίου στη διεύθυνση www.marfinfoundation.gr. Τα ονόματα των υποτρόφων για το ακαδημαϊκό έτος 2010- 2011 θα ανακοινωθούν τον Οκτώβρίο 2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved